Αφαιρέστε την Άμπερ Χερντ από το Aquaman 2"

Τις δυνάμεις τους ενώνουν οι απανταχού θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ, προκειμένου να ακυρώσουν την συμμετοχή της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ (Amber Heard), στην δημοφιλή ταινία "Aquaman 2".

Ενώ η δικαστική μάχη μεταξύ των δύο ηθοποιών βρίσκεται σε εξέλιξη, με νέες αποκαλύψεις για τον ταραχώδη συζυγικό τους βίο να έρχονται στο φως, οι φαν του Τζόνι Ντεπ έχουν ξεκινήσει μία καμπάνια εναντίον της Άμπερ Χερντ.

Συγκεκριμένα, στην καμπάνια που τιτλοφορείται " στη σελίδα www.change.org, οι θαυμαστές του συγκεντρώνουν υπογραφές, ώστε να μην υποδυθεί ξανά τον ρόλο της Princess Mera η ηθοποιός.

Η συγκεκριμένη καμπάνια έχει πάνω από 3 εκατομμύρια υπογραφές.

Η καμπάνια συνοδεύεται από ένα κείμενο της δημιουργού της, η οποία ονομάζεται Jeanne Larson και είναι θαυμάστρια και υποστηρίκτρια του Τζόνι Ντεπ, κατηγορώντας την Άμπερ Χερντ για ψευδείς αφηγήσεις.

Στο κείμενό της γράφει πως ο Τζόνι Ντεπ είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας από την Άμπερ Χερντ, κάνοντας αναφορά και στο περιστατικό με το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού.

"Οι άνδρες είναι θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, όπως και οι γυναίκες. Αυτό πρέπει να αναγνωριστεί και πρέπει να ληφθούν μέτρα για να αποτραπεί η συμμετοχή μιας κακοποιήτριας στη βιομηχανία του θεάματος", γράφει μεταξύ άλλων.

"Κάντε το σωστό. Αφαιρέστε την Άμπερ Χερντ από το Aquaman 2", καταλήγει η δημιουργός της καμπάνιας.

ΠΗΓΗ:news247

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί εμφανίζεται καρκίνος σε τόσο νεαρές ηλικίες; #explainer

    Η Νίκη Μπάκουλη εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ένα φαινόμενο που απασχολεί την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C