Ανησυχία για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Ανέβασε 12 ολόγυμνες φωτογραφίες της στο instagram

Ανησυχία σκόρπισε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στους θαυμαστές της όταν το βράδυ της Δευτέρας ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram 12 ολόγυμνες φωτογραφίες της.

Ξεκίνησε με τον “βομβαρδισμό” των θαυμαστών της με έξι φωτογραφίες της όπου στέκεται ολόγυμνη μπροστά στον φακό, ενώ κρύβει το στήθος με τα δάχτυλά της και καλύπτει με ένα αυτοκόλλητο καρδιά τα γεννητικά της όργανα. ‘”Φωτογραφίες από την τελευταία φορά που ήμουν στο Μεξικό πριν ακόμα έχω ένα μωρό μέσα μου” έγραψε η Μπρίτνεϊ που είναι έγκυος για τρίτη φορά. “Γιατί στο καλό φαίνομαι 10 χρόνια νεότερη όταν είμαι σε διακοπές;” αναρωτήθηκε η popstar.

Ακολούθησε λίγο αργότερα νέα ανάρτηση με άλλες τρεις γυμνές φωτογραφίες, σε παρόμοια πόζα όπου σημείωνε “μην υποτιμάτε τη δύναμη του selfie stick στο να φωτογραφίζομαι μόνη μου! Φωτογραφίες πριν από την εγκυμοσύνη μου” έγραψε.

Ακολούθησε περίπου δύο ώρες μετά και τρίτη ανάρτηση με τρεις φωτογραφίες. Οι ακόλουθοί της στα social media έσπευσαν να εκφράσουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι τους βομβάρδιζε με γυμνές φωτογραφίες της καθώς να σημειώσουν ότι αποκάλυπτε υπερβολικά πολλά.

“Αυτό το κορίτσι είναι άρρωστο. Βροντοφωνάζει την έκκλησή της για βοήθεια” έγραψε ένας θαυμαστής και ένας άλλος σημείωσε: “Είμαι βέβαιος πως το καθεστώς κηδεμονίας υπήρχε για κάποιον λόγο”

H popstar ήταν στο Μεξικό όπου έκανε διακοπές με τον μνηστήρα της Σαμ Ασγκάρι όπου έβγαλε τις επίμαχες φωτογραφίες. Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί μαζί. Ένας θαυμαστής της Μπρίτνεϊ έσπευσε να επισημάνει ότι ο personal trainer θα έπρεπε να αποτρέψει τη σταρ να ανεβάσει τόσες πολλές και τόσο αποκαλυπτικές φωτό: “Αν ο άνδρας σου σε σεβόταν δεν θα σε άφηνε να ανεβάσεις ούτε τα μισά από αυτά που κάνεις! Άσε και λίγο μυστήριο!”.

 

ΠΗΓΗ:enikos

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Τι μου τη χάρισες αυτή τη μονταζιέρα (Επεισόδιο 21ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C