Αγνώριστη η Doja Cat – Η ανατρεπτική εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 9:14 μ.μ.

Η Doja Cat εμφανίστηκε καλυμμένη με 30.000 κρύσταλλα Swarovski – Για τη δημιουργία του look χρειάστηκαν σχεδόν 5 ώρες

Η Doja Cat έκλεψε τις εντυπώσεις στην επίδειξη υψηλής ραπτικής του οίκου Schiaparelli για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η τραγουδίστρια και ράπερ φόρεσε μία Custom Schiaparelli Haute Couture δημιουργία του Daniel Roseberry που αποτελούταν από κόκκινο μεταξωτό faille μπούστο και μία χειροποίητη πλεκτή φούστα.

Συμπλήρωσε το look της λουστραρισμένες ξύλινες χάντρες για σκουλαρίκια και είχε καλυμμένο ολόκληρο το σώμα της με 30.000 κρύσταλλα Swarovski.

Η «Κόλαση» του Δάντη, το επικό ποίημα του 14ου αιώνα, αποτέλεσε έμπνευση για τις δημιουργίες της Schiaparelli για τη φετινή σεζόν, καθώς και για την εμφάνιση της Doja Cat.

Η Doja Cat εκμεταλλεύθηκε για ακόμα μία φορά τη δημιουργική ελευθερία που έχει αποκτήσει από τότε που ξύρισε εντελώς το κεφάλι της. Η επίπεδη επιφάνεια λειτούργησε ως ένα είδος καμβά για τη makeup artist Pat McGrath, η οποία ανέλαβε την επιμέλεια του look που έκλεψε την παράσταση.

Η McGrath μοιράστηκε ένα βίντεο από το εντυπωσιακό το look της Doja Cat στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση που συνεργάστηκα με την πανέμορφη Doja Cat και τον καταπληκτικό Daniel Roseberry για το look “Doja’s Inferno” για τη συλλογή Haute Couture FW23 της Schiaparelli», έγραψε στο Instagram.

«Η μεγαλειώδης υπομονή της Doja κατά τη διάρκεια των 4 ωρών και 58 λεπτών που χρειάστηκαν για τη δημιουργία του look με την ομάδα μου, η οποία καλύφθηκε με πάνω από 30.000 κρύσταλλα Swarovski που τοποθετήθηκαν με το χέρι, ήταν πηγή έμπνευσης», συνέχισε.

«Το τελικό προϊόν ήταν ένα μαγικό, μαγευτικό αριστούργημα αστραφτερής λάμψης», υπογράμμιση.

Η επίδειξη της Schiaparelli, η οποία ήταν εμπνευσμένη από την «Κόλαση» του Δάντη, συνδύασε την κίνηση των φυσικών σωμάτων με την ακινησία των άψυχων αντικειμένων για να δημιουργήσει αυτό που η Pat McGrath περιέγραψε ως «έναν μαγευτικό καμβά από λαμπερές, πολυδιάστατες και φωτεινές ομορφιές, που παραπέμπουν σε μεγαλειώδη γλυπτά».

«Μια πραγματική πανδαισία οφθαλμών», σχολίασε η makeup artist.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    103: Creepy Gym Teacher Grooms Teenage Student... Before Trying to KILL HER - Sam Shelton

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C