Ήμουν έξαλλος" | O Ashton Kutcher αναφέρθηκε στον γάμο του με τη Demi Moore

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 6:48 μ.μ.

Μπορεί ο Ashton Kutcher σήμερα να βρίσκεται σε ένα καλό σημείο στην προσωπική του ζωή - εκτός από την επαγγελματική -, έχοντας παντρευτεί με τη Mila Kunis και αποκτήσει μαζί της 2 παιδιά, ωστόσο πριν από λίγα χρόνια έπρεπε να απολογηθεί ξανά για τον γάμο του με τη Demi Moore.​​​​​​​

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο αμερικανικό Esquire για τον γάμο του με τη Demi Moore αλλά και την αυτοβιογραφία της πρώην συζύγου του που κυκλοφόρησε το 2019. Όπως δήλωσε, ήταν έξαλλος με την αυτοβιογραφία "Inside Out" που αποκάλυπτε αρκετές προσωπικές λεπτομέρειες του ζευγαριού. Όσο κι αν δεν ήθελε να σχολιάσει το περιεχόμενο, ο ίδιος εξήγησε πως: "είχα φτάσει σε ένα σημείο όπου ο Τύπος είχε αφήσει εμένα και τη Mila, τη ζωή μου και την οικογένειά μου. Και την επόμενη ημέρα οι παπαράτσι ήταν στο σχολείο των παιδιών μου".

Φυσικά, ο ηθοποιός δεν κρατάει κακία στην πρώην σύζυγό του με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2005 μέχρι το 2013. "Ήμουν 26, κουβαλώντας την ευθύνη ενός 8χρονου, ενός 10χρονου και ενός 12χρονου", είπε ο Kutcher για τις κόρες της Moore, με τις οποίες εξακολουθεί να έχει καλές σχέσεις. Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει πως λατρεύει τα παιδιά, γι'αυτό και θα ήθελε να έχει ένα ακόμα, αναφερόμενος στην αποβολή που βίωσαν με τη Demi Moore όταν η ηθοποιός ήταν 6 μηνών έγκυος. "Για οποιονδήποτε λόγο, έπρεπε να ζήσω αυτή την εμπειρία", είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως ένιωσε σαν μία αποτυχία μετά το διαζύγιό του. "Τίποτα δεν σε κάνει να νιώθεις σαν μία αποτυχία όπως το διαζύγιο. Απέτυχες στον γάμο", πρόσθεσε. 

Εν τέλει o Kutcher κατάφερε να ξαναφτιάξει τη ζωή του, αποφασίζοντας να αλλάξει τη φύση της σχέσης του με την Kunis, την οποία γνώριζε από τη σειρά "That '70s Show". "Ξέραμε ο ένας τα μυστικά του άλλου. [...] Ήξερα πως δεν με χρειαζόταν. Και εκείνη ήξερε πως δεν τη χρειαζόμουν", δήλωσε για την αρχή της σχέσης τους, με την έννοια ότι δεν αποσκοπούσε τίποτα ο ένας από τον άλλο. Φυσικά, κατά τον Kutcher, η σύζυγός του είναι πιο κουλ από εκείνον, πράγμα που έγινε φανερό πριν από λίγο καιρό, όταν εκείνη συμπρωταγωνίστησε σε μία διαφήμιση στο πλευρό της Demi Moore. 

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Πάλι Αυτοί

    Ακριβές τσάντες, καμπάκ Λάος και η τράπουλα που ρίχνει τις γυναίκες

    Ταχυδακτυλουργικά, κολυμπήθρες, λίστες αναμονής για μια μπανάνα, το καμπάκ του ΛΑΟΣ, τα ΦΕΚ και τα ΦΕΚ ΙΤ της τηλεόρασης

Weather&go!

  • Wed

    24°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C