Ένα ζευγάρι Vans για τον David Beckham

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 5:57 μ.μ.

Ο David Beckham ταξίδεψε μέχρι το Μαϊάμι για να παρευρεθεί στον γάμο του γιου του και επί τη ευκαιρία, χωρίς να το έχει στόχο, μας έδειξε πώς να ντυνόμαστε στον ελεύθερό μας χρόνο, φορώντας, για παράδειγμα, ένα ωραίο ζευγάρι Vans των 65 Ευρώ.

Κάτι έχει αυτός ο άνθρωπος, δεν εξηγείται αλλιώς

Αδιαμφισβήτητα, ο David Beckham αποτελεί role model για πολλούς άντρες. Θες η καριέρα του στο ποδόσφαιρο; Θες το ότι ξέρει πώς να περιποιείται το πρόσωπο, τα γένια και τα μαλλιά του; Θες ο τρόπος που ντύνεται με Louis Vuitton, με Supreme και με Dior; Ίσως για όλους αυτούς τους λόγους και άλλους πολλούς.

Ένας από αυτούς τους άλλους τους πολλούς τους λόγους είναι η συλλογή με τα παπούτσια του στην οποία περιλαμβάνονται πολλά πανάκριβα ή σπάνια sneakers, αλλά και εικονικά κομμάτια που είναι τέλεια και την ίδια στιγμή προσιτά, για να μπορεί να τα αποκτήσει, σχεδόν, όποιος τα θέλει.

Ώρα για χαλάρωση

Ενώ στον γάμο του γιου του οι διάφοροι επαγγελματίες του γάμου έκαναν τα δικά τους για να στεφθεί η τελετή με απόλυτη επιτυχία, λοιπόν, εκείνος χαλάρωνε με στυλ. Τι φορούσε; Μια τζην βερμούδα, ένα λευκό T-shirt, ένα κοκκινοπορτοκαλί (αγνοούμε το αν από κοντά έδειχνε μόνο πορτοκαλί ή μόνο κόκκινο) καπελάκι και, φυσικά, ένα εικονικό λευκό και άσπιλο ζευγάρι Vans των 65 Ευρώ.

Με σχέδιο απλό σαν ιστορία

Τα κλασικά slip-ons της Vans, για την ιστορία, κυκλοφόρησαν πρώτη φορά το μακρινό 1977 και στα 45 έτη που ακολούθησαν, με διάφορα πάνω-κάτω όσον αφορά τη δημοφιλία τους για να λέμε την αλήθεια, κατάφεραν πλέον να θεωρούνται iconic.

Ο σχεδιασμός τους, πάντως, δεν έμεινε 'ανέγγιχτος' από τον χρόνο, καθώς στην αρχή έμοιαζαν πιο πολύ με boat shoes παρότι σύντομα στη συνέχεια πήραν τη μορφή με την οποία τα ξέρουμε σήμερα.

Η δημοκρατία των τέλειων πραγμάτων

Ο Andy Warhol λάτρευε τα καταναλωτικά αγαθά τύπου Coca-Cola που, κατά μία έννοια, είναι απόλυτα δημοκρατικά. Όσο πλούσιος κι αν είναι κάποιος, δεν μπορεί να αγοράσει μια Coca-Cola που να είναι πιο νόστιμη από αυτή που αγοράζει ένας φτωχός.

Αυτή τη λογική φαίνεται να την εφαρμόζει στο ντύσιμό του ο Beckham ο οποίος, πέρα από τα ρούχα υψηλής ραπτικής που φοράει, δεν διστάζει να ντυθεί και με εξαιρετικά στιλάτα κομμάτια με την υπογραφή της εταιρείας προσιτής ένδυσης H&M ή, καλή ώρα, με ένα ζευγάρι άσπρα Vans.

Άλλοι σταρ που φορούν και αυτοί Vans στην ιδιωτική τους ζωή είναι ο A$AP Rocky, η Rihanna, ο Justin Bieber και ο Harry Styles.

ΠΗΓΗ:

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    The Happy Pod: Viral ballet boy back in the spotlight

    The happiest stories in the world - our weekly collection

Weather&go!

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    25°C

  • Wed

    24°C