To καρφί της Meghan Markle για τη βασιλική οικογένεια στην τελετή έναρξης των Invictus Games

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 4:15 μ.μ.

Η δούκισσα του Σάσεξ έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει τη σπόντα της για το Megxit.

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry βρίσκονται στη Χάγη της Ολλανδίας για τη διεξαγωγή των αγώνων Invictus Games. Το Σάββατο 16/04 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια τελετή στην οποία το ζευγάρι ήταν φυσικά παρών ενώ η δούκισσα του Σάσεξ ανέλαβε να απευθύνει χαιρετισμό. Από τον λόγο της, ωστόσο, δεν απουσίαζε και το καρφί της για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, την οποία η ίδια και ο σύζυγός της εγκατέλειψαν για να ζήσουν με την οικογένειά τους στο Λος Άντζελες. 

Η Markle απευθυνόμενη στους συμμετέχοντες βετεράνους του πολέμου από κάθε γωνιά του πλανήτη, που έχουν τραυματιστεί στο πεδίο της μάχης υπηρετώντας την πατρίδα, εστίασε ακριβώς σ' αυτή τη λέξη ("service") για να κάνει ένα έμμεσο σχόλιο στον τρόπο με τον οποίο το Παλάτι είχε ανακοινώσει την αποχώρησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα. Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσεξ σε κάποιο σημείο του λόγου της είπε: "Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις υπηρεσίες που έχετε προσφέρει και ευχαριστούμε όλες τις οικογένειες και τους φίλους που βρίσκονται εδώ απόψε και σας στήριξαν σ' όλη τη διάρκεια της διαδρομή σας. Γιατί αυτό σημαίνει προσφέρω υπηρεσία, αυτή είναι η αφοσίωση και αυτή είναι η οικογένεια των Invictus Games"

Όπως επισημαίνουν σήμερα τα βρετανικά μίντια, όταν ο Harry και η Meghan αποχώρισαν από τη βασιλική ζωή, η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε δηλώσει ότι το ζευγάρι "δεν θα συνεχίσει με τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα που απορρέουν από μία ζωή δημόσιας υπηρεσίας". Στη λέξη "υπηρεσία- προσφορά", λοιπόν, που χρησιμοποίησε η Meghan Markle εντόπισαν τη σπόντα της για εκείνη την αναφορά του Παλατιού όταν συνέβη το Megxit: σαν ένα υπονοούμενο της δούκισσας ότι "η πραγματική υπηρεσία" δεν κρίνεται από το αν είναι κάποιος μέλος βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, εκείνη την εποχή η απάντηση του ζευγαριού στην ανακοίνωση ήταν αρκετά έντονη: "Όλοι μπορούμε να ζήσουμε μία ζωή προσφέροντας υπηρεσίες στη δημόσια ζωή. Η προσφορά είναι παγκόσμια"! 

Βεβαίως, από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα σχόλια και για την κομψή εμφάνιση της Meghan Markle που φόρεσε ένα υπόλευκο off-the-shoulder bodysuit από το brand Khaite το οποίο συνδύασε με μαύρο παντελόνι, ένα ζευγάρι μαύρες mesh Mary Jane γόβες Manolo Blahnik, και συγκεκριμένα το μοντέλο "Camparimesh 105", ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με ακριβά κοσμήματα όπως το Cartier κολιέ και τα διαμαντένια σκουλαρίκια της. 

ΠΗΓΗ:harpersbazaar

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C