«The Simpsons»: Τι κάνει η Μπίλι Άιλις στο Σπρίνγκφιλντ;

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 5:50 μ.μ.

Πρόσφατα είδαμε τους Simpsons να συμπεριλαμβάνουν για πρώτη φορά στο καστ τους κωφό ηθοποιό, τον Τζον Άουτρι ΙΙ, όπως και να χρησιμοποιούν νοηματική γλώσσα, κάτι που δεν είχαν ξανακάνει ως τώρα.

Κάτι βέβαια στο οποίο έχει παράδοση η animation σειρά που εκπέμπει εδώ και πάνω από 30 χρόνια στην αμερικανική τηλεόραση, είναι οι guest εμφανίσεις γνωστών προσωπικοτήτων που υποδύονται τον εαυτό τους: από μουσικούς μέχρι ηθοποιούς αλλά και κάθε είδους celebrities και δημόσια πρόσωπα, είναι εκατοντάδες αυτοί που χάρισαν τη φωνή τους στην animation εκδοχή τους.

Είναι λοιπόν σειρά της Μπίλι Άιλις να επισκεφθεί το Σπρίνγκφιλντ, την πόλη της οικογένειας των Simpsons, για να συναντήσει τη Λίσα, τη μεγάλη κόρη της οικογένειας, που είναι κι αυτή μουσικός μιας και δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ το σαξόφωνό της.

Η guest αυτή εμφάνιση της 20χρονης μουσικού που έχει ταράξει όσο κανείς άλλος τα νερά της μουσικής βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια, δε θα γίνει σε κάποιο από τα εβδομαδιαία επεισόδια της σειράς, αλλά σε ένα ειδικό επεισόδιο με τίτλο When Billie Met Lisa που θα είναι διαθέσιμο για streaming στις 22 Απριλίου από το Disney+.

Στο When Billie Met Lisa πέρα από την Άιλις θα δούμε και τον αδερφό της, Φινέας, με τον οποίο είναι αχώριστοι από την αρχή της καριέρας της, μιας και γράφουν μαζί μουσική.

Στο ειδικό αυτό επεισόδιο η Λίσα Σίμπσον ψάχνει ένα ήσυχο μέρος για να μελετήσει σαξόφωνο. Όταν όμως το βρει, θα έχει μια ξαφνική επίσκεψη από την Μπίλι Άιλις και τον Φινέας, για να κάνουν όλοι μαζί μια πρόβα που το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λίσα δύσκολα θα ξεχάσει.

Η συνέχεια επί της (μικρής) οθόνης.

ΠΗΓΗ:kathimerini

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    24°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    25°C