«The Chosen One» στο Netflix: Δύο ηθοποιοί νεκροί και αρκετοί τραυματίες σε δυστύχημα

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 10:04 μ.μ.

Η παραγωγή της επερχόμενης σειράς του Netflix The Chosen One (Ο Ένας) σταμάτησε όταν δύο ηθοποιοί σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κοντά στην πόλη Μουλεγέ στην πολιτεία Μπάχα Καλιφόρνια, στο βορειοδυτικό Μεξικό.

Επιπλέον, τραυματίστηκαν δύο ακόμα ηθοποιοί και τέσσερα μέλη του συνεργείου αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία τους βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Συγκεκριμένα οι Ραϊμούνδο Γκαρδούνιο Κρουζ και Χουάν Φρανσίσκο Γκονζάλες Αγκιλάρ ταυτοποιήθηκαν ως οι δύο ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους. Τα ονόματα των τραυματιών, δεν έχουν ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Variety, έχει επιβεβαιωθεί πως το ατύχημα δεν συνέβη στο πλατό αλλά ενώ τα οκτώ μέλη της παραγωγής βρίσκονταν καθ'οδόν για το τοπικό αεροδρόμιο. Έχει αναφερθεί ότι το βαν αναποδογύρισε αφού έφυγε από το δρόμο, αν και η έρευνα συνεχίζεται.

Το Netflix δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο σχετικά με το περιστατικό, το οποίο συνέβη την Πέμπτη. Η εταιρεία παραγωγής Redrum αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή και δεν είναι γνωστό πότε η σειρά, η οποία βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής από τον Απρίλιο, θα συνεχιστεί.

Το The Chosen One βασίζεται στη σειρά βιβλίων κόμικ American Jesus του συγγραφέα Μαρκ Μίλαρ και του καλλιτέχνη Πίτερ Γκρος. Η ιστορία ακολουθεί ένα 12χρονο αγόρι που μαθαίνει ότι είναι ο Ιησούς Χριστός, έχει βιβλικές δυνάμεις και πρέπει να σώσει την ανθρωπότητα. Ένα από τα κεντρικά θέματα της σειράς είναι ο ιός Ζίκα που έχει κατακλύσει τη Λατινική Αμερική.

Αν και το δυστύχημα δεν συνέβη στο πλατό, η είδηση πυροδότησε συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη δημιουργία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών σόου. Τις τελευταίες δεκαετίες, αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές έχουν δεχθεί θύελλα αντιδράσεων όταν μέλη της παραγωγής τραυματίζονται ή σκοτώνονται.

Αυτό το περιστατικό είναι ιδιαίτερα επίκαιρο όταν στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν Rust, σκοτώθηκε κατά λάθος η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς από πυροβολισμό.

ΠΗΓΗ:kathimerini

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Πάλι Αυτοί

    Ακριβές τσάντες, καμπάκ Λάος και η τράπουλα που ρίχνει τις γυναίκες

    Ταχυδακτυλουργικά, κολυμπήθρες, λίστες αναμονής για μια μπανάνα, το καμπάκ του ΛΑΟΣ, τα ΦΕΚ και τα ΦΕΚ ΙΤ της τηλεόρασης

Weather&go!

  • Wed

    24°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C