Taylor Swift: Μπαρ για χωρισμένους με θέμα την τραγουδίστρια στο Σικάγο

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 8:20 μ.μ.

Οι πελάτες θα μπορούν να πιουν ποτά εμπνευσμένα από την Taylor Swift και να κάνουν καραόκε με τα τραγούδια της.

Ένα μπαρ και εστιατόριο στο Σικάγο μεταμορφώνεται σε προορισμό για τους φανατικούς θαυμαστές της Taylor Swift που θέλουν να περάσουν τον χειμώνα και την ημέρα Αγίου Βαλεντίνου με τη μουσική της.

Στις 3 Φεβρουαρίου, το κατάστημα «Electric Garden», στη γειτονιά West Loop του Σικάγο, θα εγκαινιάσει το «Bad Blood», ένα pop-up concept προς τιμήν της Taylor Swift, της οποίας το ομώνυμο τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014.

Ο Alex Vazquez, εκτελεστικός σεφ και γενικός διευθυντής του χώρου, λέει ότι η Taylor Swift ήταν η τέλεια επιλογή για ένα concept που θα απευθυνόταν στο κοινό κατά της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, λόγω της μακράς ιστορίας των τραγουδιών της που αφορούν τους χωρισμούς και την ενασχόληση των μέσων ενημέρωσης με την προσωπική ζωή της.

«Αυτό για το οποίο τραγουδάει, και ο πόνος της καρδιάς στη μουσική της, ταιριάζουν πολύ καλά με αυτό που ψάχναμε θέλοντας να ξεφύγουμε από τα τυπικά pop-ups για έρωτες και ρομαντισμούς», είπε στο Variety.

Το «Bad Blood» θα προσφέρει κοκτέιλ και πιάτα που είναι επιλεγμένα από τα σχόλια που έχει κάνει η Taylor Swift κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Το brunch θα αποτελείται από λουκάνικα, μπισκότα και σάλτσα και αβγόψωμο Fruity Pebbles, πρόσθεσε ο Vazquez. «Είναι λάτρης των δημητριακών», σημείωσε.

Τα ποτά έχουν δανειστεί τα ονόματά τους από τους τίτλους των τραγουδιών της Taylor Swift. Το «Lavender Haze», που πήρε το όνομά του από το single του άλμπουμ «Midnights», διαθέτει τζιν και bitters λεβάντας, για παράδειγμα.

Όλα τα ποτά θα έχουν σκούρα χρώματα – κόκκινο και σκούρο μπλε – για να ενισχύσουν την οπτική αναπαράσταση των λυπητερών τραγουδιών της Taylor Swift.

Επίσης, στον κατάλογο περιλαμβάνονται: Το «Taylor’s Fave», ή ένα ρούμι με κόλα, το οποίο φέρεται να είναι το αγαπημένο ποτό της τραγουδίστριας για μία βραδινή έξοδο στην πόλη. Το «Harry’s Fave», ένα rose punch, είναι αφιερωμένο στον πρώην σύντροφό της, τον Harry Styles.

«Όλοι έχουν περάσει χωρισμούς, οπότε μπορούν όλοι να ταυτιστούν μαζί της», είπε ο συνιδιοκτήτης του μπαρ Chris Johnston για την Taylor Swift. «Είναι κάποια που εμπνέει πολλούς ανθρώπους – οπότε γιατί να μην θέλουμε να γίνουμε κι εμείς κομμάτι της;», συνέχισε.

Εκτός από το φαγητό και τα ποτά, το pop-up «Bad Blood» θα είναι επίσης διακοσμημένο με χάρτινα ομοιώματα της Taylor Swift σε φυσικό μέγεθος και εξώφυλλα των άλμπουμ της.

Επίσης, θα υπάρχει ένας ειδικός που θα διαβάζει κάρτες ταρώ για να προβλέψει την πορεία των ερωτικών ζωών των θαμώνων του μπαρ και θα υπάρχει και καραόκε με τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία της pop star.

Το «Electric Garden» συνεργάζεται με την Bucket Listers, μία εθνική εταιρεία εκδηλώσεων, για την παραγωγή του «Bad Blood». Τα pop-up έχουν γίνει μία ευρύτερη τάση στον κλάδο της εστίασης, η οποία υποκινείται από τον έντονο ανταγωνισμό μετά την πανδημία του COVID-19 σε μεγάλες πόλεις όπως το Σικάγο, η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

«Υπάρχουν χιλιάδες μπαρ στην πόλη, όλοι προσπαθούν να παλέψουν για το ίδιο κομμάτι της πίτας. Σε έναν κόσμο όπου όλοι αναζητούν την άμεση ικανοποίηση, πρέπει να τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων με τρόπους που είναι διαφορετικοί και νέοι», εξήγησε ο Johnston.

Για την εκδήλωση «Bad Blood» απαιτείται η προαγορά εισιτηρίων. Κάθε εισιτήριο αξίας 22 δολαρίων ισχύει για παραμονή διάρκειας 90 λεπτών στο μπαρ. Το pop-up θα διαρκέσει έως τις 26 Φεβρουαρίου με δυνατότητα παράτασης.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    'Crypto King' Sam Bankman-Fried is jailed for 25 years for fraud

    The 32-year-old was found to have stolen billions from customers

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C