Sylvester Stallone | Είναι ξανά μαζί με τη σύζυγό του, παρά την αίτηση διαζυγίου;

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:14 μ.μ.

Πριν από λίγες ημέρες, η σύζυγος του Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, αποκάλυψε πως προχώρησε σε αίτηση διαζυγίου ύστερα από 25 χρόνια μαζί, δηλώνοντας πως ο γάμος του είναι αμετάκλητα διαλυμένος. Ωστόσο, η πρόσφατη φωτογραφία στο προσωπικό προφίλ του ηθοποιού στο Instagram έδειξε άλλο πράγμα. 

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός ανήρτησε μία φωτογραφία που απεικόνιζε τον ίδιο με τη σύζυγο του να κρατιούνται από το χέρι και μία ακόμη με τη Flavin και τα παιδιά τους σε μικρότερη ηλικία. "Φανταστικά", έγραψε στη λεζάντά του, κάνοντας τους followers του να αναρωτιούνται αν πράγματι το ζευγάρι είναι ξανά μαζί. 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να αποφάσισε να χωρίσει εξαιτίας ενός σκύλου, που ο ηθοποιός ήθελε να φροντίσει σε αντίθεση με τη Flavin. Στη συνέχεια, ο Stallone είχε αναρτήσει διάφορες φωτογραφίες του με το καινούριο τατουάζ, αλλάζοντας το προηγούμενο που είχε και απεικόνιζε τη σύζυγό του, με την εικόνα του πρώτου του σκυλιού.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως ο χωρισμός τους ξέσπασε λίγο μετά το γεγονός, ο Stallone δήλωσε πως η απόφαση του διαζυγίου δεν προκλήθηκε από τον τσακωμό για τον σκύλο, επιβεβαιώνοντας πως πράγματι είχαν μαλώσει για το πώς θα τον φρόντιζαν.

Πέρα από το ότι η σύζυγός του δήλωσε πως ο γάμος τους ήταν αμετάκλητα διαλυμένος, υπαινίχθηκε στους λόγους του χωρισμού και την πώληση κοινών περιουσιακών τους στοιχείων, κάτι που εκπρόσωπος του Stallone δήλωσε πως είναι ψέμα. "Αγαπώ την οικογένειά μου. Προσπαθούμε με αγάπη και ιδιωτικά να λύσουμε τα θέματά μας", είχε δηλώσει ο ίδιος ο ηθοποιός στην Page Six.

Και ίσως πράγματι να τα έλυσαν, αν λάβουμε υπόψη μας την πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία. Να σημειωθεί πως το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1987 σε ένα εστιατόριο και 10 χρόνια αργότερα - ενώ είχε μεσολαβήσει ένας σύντομος χωρισμός - αποφάσισει να παντρευτεί. 

ΠΗΓΗ:madamefigaro

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Man sets himself ablaze outside Trump trial

    Bystanders and officers put out the flames with coats and fire extinguishers

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C