Stranger Things: Ο «Μάικ» στηρίζει τον «Γουίλ» που παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι γκέι - «Είμαι πολύ περήφανος»

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 4:02 μ.μ.

Πριν κάποιες ημέρες, ο Νόα Σναπ έκανε coming out μέσα από τα social media, αναφέροντας πως τελικά, έχει πιο πολλά κοινά με τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά «Stranger Things», τον Γουίλ.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ανοιχτά πως είναι γκέι, με τον συμπρωταγωνιστή του, Φιν Γούλφχαρντ να μιλάει στο GQ και να τον στηρίζει.

«Όταν το είδα, απλά είχα ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό μου», ανέφερε σε συνέντευξή του ο τηλεοπτικός «Μάικ».

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν», συμπλήρωσε στη συνέχεια, ενώ τόνισε πως όλα τα μέλη του καστ της δημοφιλούς σειράς του Netflix, λειτουργούν σαν οικογένεια.

«Δεν μιλάμε καθημερινά, αλλά είμαστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο. Με τα ξαδέρφια σου μιλάς κάθε μέρα; Όχι. Αλλά είναι και πάλι η οικογένειά σου», εξηγεί ο 20χρονος ηθοποιός.

Πριν λίγο καιρό, με ένα βίντεο διάρκειας μόλις 8 δευτερολεπτών που έχει ήδη συγκεντρώσει εκατομμύρια views ο 18χρονος ηθοποιός, Νόα Σναπ ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Όπως εξομολογήθηκε, μάλιστα, οι δικοί του άνθρωποι είχαν αντιληφθεί τον σεξουαλικό προσανατολισμό του όσο εκείνος αναζητούσε το κουράγιο για να κάνει την αποκάλυψή του.

«Όταν τελικά το είπα στους φίλους και την οικογένειά μου ότι ήμουν gay αφού "κρυβόμουν στη ντουλάπα" για 18 χρόνια το μόνο που μου είπαν ήταν "το ξέραμε"» ανέφερε ο Σναπ.

Embed not found

Ο νεαρός ηθοποιός επέλεξε να κάνει την αποκάλυψή του ξαπλωμένος στο κρεβάτι του απαγγέλοντας τα λόγια μιας γυναίκας: «Ξέρεις τι δεν ήταν ποτέ; Ποτέ δεν ήταν τόσο σοβαρό. Πραγματικά ποτέ δεν θα είναι τόσο σοβαρό».

Ο Σναπ έγραψε, μάλιστα, στη λεζάντα ότι «τελικά είμαι πολύ πιο όμοιος με τον Γουίλ από ό,τι πίστευα» αναφερόμενος στον ρόλο τους ως Γουίλ Μπάγιερς στη σειρά του Netflix.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί εμφανίζεται καρκίνος σε τόσο νεαρές ηλικίες; #explainer

    Η Νίκη Μπάκουλη εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ένα φαινόμενο που απασχολεί την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C