Sharon Stone | Η απίστευτη απάντηση που έδωσε σε πρώην σύντροφό της που της ζήτησε να κάνει botox

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:12 μ.μ.

Η Sharon Stone κάποτε έκανε συχνά botox και fillers αλλά κάποια στιγμή, μετά από μια τραυματική εμπειρία, αποφάσισε να σταματήσει.

Μιλώντας σε περιοδικό της Σαουδικής Αραβίας, η διάσημη ηθοποιός είπε πως "υπήρχαν περίοδοι όταν ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου που έκανα fillers και botox και μετά έπαθα εγκεφαλικό και χρειάστηκαν πάνω από 300 ενέσεις botoz για να κάνω τη μία πλευρά του προσώπου μου να ανέβει”.

Η τραυματική αυτή εμπειρία την έκανε να απέχει από τις θεραπείες αντιγήρανσης που ακολουθούσε, βλέποντας πλέον τις αισθητικές παρεμβάσεις όχι ως μια "πολυτέλεια” αλλά ως κάτι που χρειάστηκε λόγω μιας "επώδυνης νευρολογικής ανάγκης”.

Η 64χρονη αποφάσισε εκείνη την εποχή να σταματήσει το botox και να μεγαλώσει φυσικά μέχρι που ένας σύντροφός της, νεότερος σε ηλικία, της ανέφερε το botox. Όπως είπε η σταρ, ο άντρας την είχε ρωτήσει εάν κάνει botox και εκείνη του απάντησε "μάλλον θα ήταν πολύ καλό για τον εγωισμό σου και τον δικό μου εάν έκανα”.

Όπως αποκάλυψε τον είδε μόνο μια φορά μετά από αυτή τη συζήτηση αφού μετά έχασε το ενδιαφέρον της για εκείνον. "Εάν δεν με δεις ξανά, παρακαλώ βρες μόνος σου την έξοδο” του είχε πει.

Η σταρ πλέον θεωρεί ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της λέγοντας πως νιώθει ενθουσιασμένη και δημιουργική: "Νιώθω πολύ, πολύ ευτυχισμένη. Δεν ήμουν ποτέ τόσο χαρούμενη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    24°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    25°C