Shakira | Γίνεται έκθεμα σε μουσείο του Los Angeles

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 8:28 μ.μ.

Για την σπουδαία συνεισφορά της στην λατινική μουσική.

Παρά τις έντονες αναταραχές που έφερε στην προσωπική της ζωή η απόφαση διαζυγίου, έπειτα από 11 χρόνια κοινής συμβίωσης με τον (πρώην) σύζυγό της Gerard Piqué, η Shakira συνεχίζει σχεδόν ακάθεκτη το έργο της ως super star. Την σημαντική συνεισφορά που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στην λατινική μουσική, επιλέξαν να τιμήσουν με ένα ειδικό αφιέρωμα προς το πρόσωπο της εκπρόσωποι του Μουσείου Grammy στο Los Angeles.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του μουσείου, η πολυβραβευμένη τραγουδοποιός θα γίνει το κεντρικό θέμα νέας έκθεσης που ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στις αρχές Μαρτίου, με τίτλο "Shakira: The Grammy Museum Experience". Η εμβληματική έκθεση θα περιλαμβάνει 40 προσωπικά αντικείμενα της Κολομβιανής star, μεταξύ των οποίων η extravagant ενδυμασία από την συμμετοχή της στο Super Bowl, χειρόγραφοι στίχοι τραγουδιών καθώς επίσης και η ηλεκτρική κιθάρα της, την οποία κοσμούν 70.000 μαύρα κρύσταλλα.

"Είναι τιμή μου που το ταξίδι της καριέρας μου εκτίθεται στο Μουσείο Grammy. Αυτά τα κομμάτια αποτελούν μαρτυρία για τόσες πολλές ανεξίτηλες στιγμές που αγαπώ και είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να ξαναζήσω αυτές τις αναμνήσεις με εκείνους που με στήριξαν και συνεχίζουν να με στηρίζουν ως καλλιτέχνη" δήλωσε ενθουσιασμένη η Shakira για τα αποκαλυπτήρια των εγκαινίων της έκθεσης.

Με τα εν λόγω εκθέματα πρόκειται να εξερευνηθεί σε βάθος η μουσική εξέλιξη της τραγουδίστριας, από την καταγωγή της ως Λατίνα ερμηνεύτρια στην Κολομβία μέχρι την κατάκτηση του τίτλου της παγκόσμιας super star ως ερμηνεύτρια πολλών ειδών μουσικής, όπως bachata, rock, Bhangra και reggaetón. "Η Shakira είναι μια σπάνια star που έχει ανακαλύψει τον τρόπο να εξελίσσεται συνεχώς ως καλλιτέχνης και παράλληλα να αυξάνει το ευρύ κοινό γύρω από το όνομα της. Είναι μια σοβαρή μαθήτρια της μουσικής και το Μουσείο Grammy είναι ενθουσιασμένο που προσφέρει μια δυναμική έκθεση που αντικατοπτρίζει την ευφυΐα και την δημιουργικότητά της" δήλωσε ο Jasen Emmons, επικεφαλής επιμελητής και αντιπρόεδρος του Μουσείου Grammy.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Πάλι Αυτοί

    Ακριβές τσάντες, καμπάκ Λάος και η τράπουλα που ρίχνει τις γυναίκες

    Ταχυδακτυλουργικά, κολυμπήθρες, λίστες αναμονής για μια μπανάνα, το καμπάκ του ΛΑΟΣ, τα ΦΕΚ και τα ΦΕΚ ΙΤ της τηλεόρασης

Weather&go!

  • Wed

    24°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C