Selena Gomez, Steve Martin και Martin Short είναι σε συζητήσεις να παρουσιάσουν τα Όσκαρ 2022

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - 7:02 μ.μ.

«Έχουμε συνεχείς συζητήσεις για το θέμα αυτό».

Μετά από τρία χρόνια χωρίς οικοδεσπότη, τα Βραβεία Όσκαρ θα έχουν και πάλι παρουσιαστή και οι Selena Gomez, Steve Martin και Martin Short, πρωταγωνιστές της σειράς «Only Murders In The Building», είναι μεταξύ των υποψηφίων.

Για πρώτη φορά από το 2018, η τελετή απονομή των βραβείων θα έχει κεντρικό παρουσιαστή που δεν έχει ακόμη επιλεγεί. Τα Βραβεία Όσκαρ 2022θα διεξαχθούν στις 27 Μαρτίου και θα μεταδοθούν από το ABC στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Την φετινή διοργάνωση των Όσκαρ θα σκηνοθετήσει ο Glenn Weiss και την παραγωγή θα αναλάβει ο Will Packer.

Ο Craig Erwich, πρόεδρος των Hulu Originals και ABC Entertainment, αποκάλυψε την είδηση κατά τη διάρκεια εικονικής συνέντευξης Τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών (Television Critics Association).

«Το ακούσατε πρώτοι εδώ. Ο Will γνωρίζει πραγματικά τον σφυγμό της δημοφιλούς κουλτούρας και της ψυχαγωγίας. Ξέρω ότι έχει πολλά στο μυαλό του και σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες να μοιραστούμε», δήλωσε.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, διοργανώτρια των βραβείων, έθεσε μια υποθετική ερώτηση στο Twitter: «…Αν σας ρωτούσαμε ποιος θα θέλατε να παρουσιάσει τα Όσκαρ, και αυτό είναι αυστηρά υποθετικό, ποιος θα ήταν υποθετικά;».

Μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν ήταν και ο Pete Davidson, αλλά το «Variety» σημείωσε ότι ο αστέρας του «Saturday Night Live» είναι πολύ στενά συνδεδεμένο με το NBC, ανταγωνιστικό δίκτυο του ABC. Αντ’ αυτού, ορισμένες φήμες υποστηρίζουν ότι οι πρωταγωνιστές της σειράς «Only Murders In The Building» του Hulu, Selena Gomez, Steve Martin και Martin Short, θα μπορούσαν να έχουν την τιμή να παρουσιάσουν την τελετή απονομής για τα Βραβεία Όσκαρ  2022.

Ο Craig Erich δήλωσε στο «Variety»: «Είναι ένα εμβληματικό τρίο. Έχουν μαζική απήχηση. Όλοι τους αγαπούν. Θα ήταν ένα όνειρο. Υπάρχουν πολλά απίστευτα ταλέντα που εξετάζουμε. Έχουμε συνεχείς συζητήσεις με τον Will και την Ακαδημία για το θέμα αυτό».

Η Selena Gomez, ο Steve Martin και ο Martin Short γυρίζουν αυτήν την περίοδο στη Νέα Υόρκη τη δεύτερη σεζόν του «Only Murders In The Building», αλλά δεδομένης της σημασίας των Όσκαρ για την Disney (ιδιοκτήτρια τόσο της πλατφόρμας Hulu στην οποία προβάλλεται η σειρά όσο και του τηλεοπτικού δικτύου ABC που διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοση των βραβείων) φαίνεται ότι μπορεί να τροποποιηθεί το πρόγραμμα των γυρισμάτων.

Τα τελευταία χρόνια τα Βραβεία Όσκαρ έχουν προχωρήσει σε μία σειρά δοκιμών με νέα σχήματα και σύντομες εμφανίσεις διασημοτήτων, ωστόσο η τηλεθέαση της τελετής απονομής έχει κατρακυλήσει.

Τα Όσκαρ του 2020 παρακολούθησαν 23,64 εκατομμύρια τηλεθεατές στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ η διοργάνωση του 2021 έπεσε στον θλιβερό αριθμό των 10,40 εκατομμυρίων τηλεθεατών

Ο Jimmy Kimmel ήταν ο οικοδεσπότης των Όσκαρ το 2017 και το 2018, χρονιά που παρακολούθησαν τα βραβεία 26,62 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Όσον αφορά τα προηγούμενα χρόνια, ο Chris Rock ήταν παρουσιαστής της τελετής απονομής των βραβείων το 2016, ο Neil Patrick Harris το 2015, η Ellen DeGeneres το 2014, ο Seth MacFarlane το 2013, ο Billy Crystal το 2012 και ο James Franco μαζί με την Anne Hathaway το 2011.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί εμφανίζεται καρκίνος σε τόσο νεαρές ηλικίες; #explainer

    Η Νίκη Μπάκουλη εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ένα φαινόμενο που απασχολεί την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C