Rolling Stones: Ο Mick Jagger αισθάνεται «πολύ καλύτερα» αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 6:41 μ.μ.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή την επόμενη εβδομάδα», έγραψε ο Mick Jagger στο μήνυμά του.

Ο Mick Jagger ενημέρωσε τους θαυμαστές του για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του μετά τη νόσησή του από κορονοϊό.

Ο frontman των Rolling Stones δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές του, στο οποίο έγραψε ότι αισθάνεται «πολύ καλύτερα», αφού ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 13 Ιουνίου βρέθηκε θετικός στον COVID-19.

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές και τα μηνύματά σας τις τελευταίες ημέρες», έγραψε ο 76χρονος μουσικός.

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή την επόμενη εβδομάδα! Η συναυλία στο Άμστερνταμ μετατέθηκε για τις 7 Ιουλίου και θα έχουμε νέα για τη νέα ημερομηνία της Βέρνης το συντομότερο δυνατό. Τα λέμε σύντομα!», πρόσθεσε.

Όταν ο Mick Jagger ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον COVID-19, ενημέρωσε επίσης το κοινό ότι η συναυλία των Rolling Stones στο Άμστερνταμ εκείνο το βράδυ θα αναβαλλόταν.

«Λυπάμαι πολύ που έπρεπε να αναβάλουμε την αποψινή συναυλία στο Άμστερνταμ με τόσο σύντομη ειδοποίηση. Δυστυχώς, μόλις βρέθηκα θετικός στο COVID», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter τη Δευτέρα.

«Στόχος μας είναι να επαναπρογραμματίσουμε τη συναυλία το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονή και την κατανόησή σας», συνέχισε.

Οι Rolling Stones αποκάλυψαν στη συνέχεια στο Instagram ότι ο Mick Jagger άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα «κατά την άφιξή του στο στάδιο».

Την Τρίτη, το θρυλικό συγκρότημα ανέβαλε τη συναυλία που ήταν προγραμματισμένο να δώσει αυτή την Παρασκευή (17 Ιουνίου) στη Βέρνη της Ελβετίας.

«Οι Rolling Stones λυπούνται βαθύτατα για αυτή την αναβολή, αλλά η ασφάλεια του κοινού, των συναδέλφων μουσικών και του συνεργείου της περιοδείας πρέπει να έχει προτεραιότητα», ανέφερε το συγκρότημα σε ανακοίνωσή του στο Twitter.

Οι Rolling Stones ξεκίνησαν την επετειακή περιοδεία τους «Sixty», για τα εξήντα χρόνια τους ως συγκρότημα, στη Μαδρίτη την 1η Ιουνίου. Το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας θα ολοκληρωθεί στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 31 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Ελληνοφρένεια

    Ελληνοφρένεια, Αποστόλης, Παραγγελιές και Αφιερώσεις 29/03/2024

    Ελληνοφρένεια, Αποστόλης, Παραγγελιές και Αφιερώσεις 29/03/2024

Weather&go!

  • Fri

    24°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    25°C