Rihanna | Η δημόσια συγγνώμη του blogger που διέδωσε τις φήμες περί απιστίας του A$AP Rocky

Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 - 5:00 μ.μ.

Με τη Rihanna να βρίσκεται λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, οι φήμες περί χωρισμού και απιστίας από την πλευρά του A$AP Rocky ήταν η προσοχή που δεν επιθυμούσε καθόλου.

Όσο η ίδια προσπαθούσε να εξυμνήσει το γυναικείο σώμα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, όπως μαρτυρούν οι τελευταίες της εμφανίσεις, η τραγική και αβάσιμη είδηση του blogger, Louis Pisano, απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα για όλους τους λάθος λόγους.

Για όποιον δεν παρακολούθησε την επικαιρότητα, ο fashion blogger ανήρτησε στο προφίλ του στο Twitter πως η σταρ και ο ράπερ χώρισαν γιατί ο τελευταίος απάτησε τη Rihanna με τη σχεδιάστρια Amina Muaddi, η οποία σχεδίαζε τα παπούτσια του brand της τραγουδίστριας, Fenty. Μία ημέρα αργότερα, αφού η είδηση διαψεύστηκε από τους εκπροσώπους του ζευγαριού και την ίδια τη Muaddi, ο blogger προχώρησε στην ανάρτηση ενός απολογητικού μηνύματος στο Twitter.

"Γεια σε όλους. Θα ήθελα να αναφερθώ στην κατάσταση. Χθες το βράδυ, πήραν την ανόητη απόφαση να τουιτάρω μία πληροφορία που έλαβα. Δεν θα μιλήσω για τις πηγές, ούτε θα κατηγορήσω άλλους για μια συζήτηση που ξεκίνησε γιατί στο τέλος της ημέρας εγώ πήρα την απόφαση να γράφω εκείνο το tweet, να πατήσω το send και να το δημοσιεύσω με το όνομά μου. Συνεπώς, θα ήθελα επίσημα να ζητήσω συγγνώμη από όλα τα μέρη που ενέπλεξα με τις πράξεις μου και τα απερίσκεπτα tweets μου. Δέχομαι απόλυτα τις επιπτώσεις των πράξεών μου για τα tweets και οποιοδήποτε πόνο προκάλεσα. Δεν έχω καμία δικαιολογία γι'αυτό, ήμουν πολύ απορροφημένος στο δράμα του Twitter και δυστυχώς κατέληξα να γίνω κακός ως brand, που είναι κάτι από το οποίο στο μέλλον θα απομακρυνθώ. Θα πάρω λίγο χρόνο μακριά από το Twitter για να καταλάβω τι σημαίνει αυτό και πώς να μπορώ να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου καλύτερα, καθώς απομακρύνθηκα από το να τη χρησιμοποιώ για περισσότερη θετική δουλειά. Και πάλι συγγνώμη σε εκείνους για το απέριττο δράμα", έγραψε στο Twitter ο Pisano, απευθυνόμενος στους χιλιάδες followers του στα social media. 

Όπως προαναφέρθηκε και η Muaddi μίλησε δημόσια για το γεγονός, ξαφνιασμένη από το πώς ένα fake news μπορεί να προκαλέσει τόσο κακό στις ζωές ανθρώπων, δηλώνοντας παράλληλα τον σεβασμό και τη στοργή της για τη Rihanna.

ΠΗΓΗ:madamefigaro

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί εμφανίζεται καρκίνος σε τόσο νεαρές ηλικίες; #explainer

    Η Νίκη Μπάκουλη εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ένα φαινόμενο που απασχολεί την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C