Rihanna: Βρήκαν πολλά όπλα στο σπίτι του Asap Rocky

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 8:16 μ.μ.

Λίγες μέρες μετά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο, αφού είχε επιστρέψει από τα νησια Μπαρμπέιντος, κυκλοφόρησε η είδηση, ότι εκδόθηκε ένταλμα έρευνας στο σπίτι του ράπερ, όπου και βρέθηκαν πολλά όπλα.

Σύμφωνα με το Radar Online, οι αρχές εξετάζουν, αν κάποιο από τα όπλα που κατασχέθηκαν έχει να κάνει με την υπόθεση, για την οποία και συνελήφθη.

#ASAPRocky's recent arrest was followed by the cops executing a search warrant for his home, and now several firearms are being tested by police.https://t.co/AKikvW5MrN

— Radar Online (@radar_online) April 28, 2022

Υπενθυμίζεται, ότι ο Asap έιναι πιθανό να εμπλέκεται σε υπόθεση πυροβολισμώ στο Λος Άντζελς, τον Νοέμβριο του 2021. Το θύμα που δέχτηκε τη σφαίρα, υπέδειξε ως θύτη τον ράπερ.

Σύμφωνα με αναφορές , η αστυνομία θα πραγματοποιήσει επίσης ελέγχους αναφορικά με το ιστορικό των όπλων, για να προσδιοριστούν πολλά πράγματα όπως από πού προήλθαν, ποιος τα αγόρασε και εάν κάποιο από αυτά έχει αναφερθεί ως κλεμμένο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Asap αφέθηκε ελεύθερος

μετά την καταβολή εγγύησης, ύψους  550.000 δολαρίων, ενώ η Ριάνα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια, για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα του παιδιού της.

Police find guns at ASAP Rocky's Los Angeles home following arrest. https://t.co/vNRiGXXrZN

— Complex Music (@ComplexMusic) April 28, 2022

ΠΗΓΗ:protothema

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    99: Serial Killer Obsessed Teen Lures Men for Sex on Dating Apps... so she can KILL THEM - Domina Cherry

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    23°C