Rebel Wilson: Δημοσιογράφος την οδήγησε στο coming out - Οργή στο Twitter

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 8:02 μ.μ.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι εξελίξεις γύρω από την αποκάλυψη της γνωστής ηθοποιού Rebel Wilson πως είναι ομοφυλόφιλη, καθώς έγινε γνωστό πως η σταρ του "Isn't It Romantic" εκβιάστηκε από έναν δημοσιογράφο της Sydney Morning Herald.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μοιράστηκε την Παρασκευή στα social media πως έχει σχέση με τη σχεδιάστρια μόδας, Ramona Agruma και δημοσίευσε μια φωτογραφία που χαμογελά στο πλευρό της.

"Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν Πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια Πριγκίπισσα της Disney", είχε γράψει η Rebel Wilson στη λεζάντα.

Η κίνηση της ηθοποιού επικροτήθηκε από τον κόσμο στα social media, αφού κάτω από την ανάρτησή της χιλιάδες άνθρωποι μοιράστηκαν όμορφα σχόλια για την αποκάλυψη της Rebel Wilson.

Το αναγκαστικό coming out και η συγγνώμη

Ωστόσο, σύμφωνα με το CNN, το Σάββατο, η εφημερίδα Sydney Morning Herald της Αυστραλίας δημοσίευσε πως γνώριζαν για τη σχέση της ηθοποιού προτού η ίδια αποφασίσει να τη δημοσιοποιήσει.

Συγκεκριμένα, ο Andrew Hornery, γνωστός αρθρογράφος της εφημερίδας, στο άρθρο που έγραψε το Σάββατο δήλωσε πως ήξερε για την σχέση της Wilson και της είχε δώσει ένα περιθώριο 1,5 μέρας για να σχολιάσει το άρθρο που θα δημοσιοποιούσαν, σχετικά με το "αναγκαστικό" coming out.

"Σε έναν τέλειο κόσμο, το “outing” διασημοτήτων για τις ομόφυλες σχέσεις τους θα έπρεπε να είναι μια περιττή έννοια εν έτει 2022. Η αγάπη είναι αγάπη, σωστά;" έγραφε ο Andrew Hornery.

"Όπως, όμως, γνωρίζει η Rebel Wilson, δεν ζούμε σε έναν τέλειο κόσμο. Γι'αυτό και με περισσή σύνεση και σεβασμό, το μέσο έστειλε μέιλ στους εκπροσώπους της ιδιας το πρωί της Πέμπτης, δίνοντάς της δύο ημέρες περιθώριο για να σχολιάσει τη νέα της σχέση τη σχεδιάστρια ρούχων Ramona Agruma από το Λος Άντζελες, προτού δημοσιευτεί έστω και μια λέξη", συνεχίζει ο δημοσιογράφος στο άρθρο του Σαββάτου.

Ωστόσο, σε μια νέα στήλη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, ο δημοσιογράφος της Sydney Morning Herald, Andrew Hornery, λέει ότι δεν επιδίωξε να εκθέσει την ηθοποιό, αλλά κατανοεί γιατί το email του, που έδινε προθεσμία για σχολιασμό «θα μπορούσε να θεωρηθεί απειλή», ενώ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την ίδια.

ΠΗΓΗ:cnn

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Xi Jinping says US and China should be partners, not rivals

    The Chinese leader tells the visiting US Secretary of State they should work together

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C