Priscilla Presley Δάκρυσε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας για τον Elvis

H Priscilla Presley Elvis που σκηνοθέτησε ο Baz Luhrmann

Μετά την προβολή της ταινίας και το μακρύ χειροκρότημα από το κοινό, η Priscilla με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε τον σκηνοθέτη. Μαζί τους ήταν και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Austin Butler, ο Tom Hanks και η Olivia DeJonge που δέχτηκαν το χειροκρότημα και δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλο.

Μετά την προβολή ακολούθησε εκδήλωση κατά την οποία το καστ παρέμεινε μαζί ενώ στον ουρανό φώτα διαμόρφωναν διαφορετικές φιγούρες του Elvis και έγραψαν #Elvismovie. Οι Maneskin που έγραψαν ένα τραγούδι για την ταινία, τραγούδησαν στην εκδήλωση το 'If I Can Dream'.

Η παραγωγή της ταινίας είχε καθυστερήσει σημαντικά εξαιτίας της πανδημίας με τον Luhrmann να δηλώνει πως "αλήθεια πίστευα ότι θα ερχόμασταν στις Κάννες με αυτή την ταινία αλλά μετά ήρθε η πανδημία και η ταινία σταμάτησε και πίστευα ότι δεν θα γίνει ποτέ. Αλλά η γενναιότητα του Tom που επέστρεψε και η γενναιότητα του καστ και του συνεργείου, να συνεχίσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας και να τελειώσει η ταινία... μας έφερε στις Κάννες”, είπε.

 

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • 40+

    Οι καταχρήσεις στη ζωή μας

    Podcast 40+: Μανίνα Ζουμπουλάκη και Ελένη Ψυχούλη συζητούν θέματα που αφορούν γυναίκες ηλικίας 40+. Στο 29ο επεισόδιο μιλούν για τα ραντεβού και τα παιδιά

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C