Post Malone: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 9:38 μ.μ.

Ο Post Malone μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς δυσκολεύεται να αναπνεύσει και νιώθει πόνους κάθε φορά που αναπνέει ή κινείται.

Ο τραυματισμός του Post Malone κατά τη διάρκεια συναυλίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ενδέχεται να ήταν σοβαρότερος απ’ ό, τι φαινόταν αρχικά, σύμφωνα με την περιγραφή του 27χρονου καλλιτέχνη, ο οποίος υπέφερε από αφόρητους πόνους και μετεφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου, ακυρώνοντας την τελευταία στιγμή τη συναυλία του στη Βοστώνη.

Ο Post Malone έγραψε στους θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ του Σαββάτου ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο με «διαπεραστικούς πόνους» και ότι δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τη συναυλία του στο TD Garden της Βοστώνης.

Καθώς όπως φαίνεται βρίσκεται ακόμα υπό ιατρική παρακολούθηση, δεν έγινε γνωστό αν οι προσεχείς συναυλίες του στο πλαίσιο της περιοδείας του «Twelve Carat Gold Tour» θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Η επόμενη προγραμματισμένη συναυλία του είναι στο Κλίβελαντ στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Post Malone ανέφερε ότι η συναυλία στη Βοστώνη βρισκόταν ήδη σε διαδικασία επαναπρογραμματισμού.

«Βοστώνη, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ», έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Στην περιοδεία, συνήθως ξυπνάω γύρω στις 4 το απόγευμα, και σήμερα ξύπνησα από τους τριγμούς στη δεξιά πλευρά του σώματός μου. Ένιωθα τόσο καλά χθες το βράδυ, αλλά σήμερα νιώθω πολύ διαφορετικά. Δυσκολεύομαι πολύ να αναπνεύσω και έχω έναν διαπεραστικό πόνο κάθε φορά που αναπνέω ή κινούμαι», περιέγραψε.

«Είμαστε στο νοσοκομείο τώρα, αλλά με αυτόν τον πόνο, δεν μπορώ να κάνω τη συναυλία απόψε», πρόσθεσε.

Το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου, ο Post Malone σκόνταψε σε μία ανοιχτή καταπακτή κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Σεντ Λούις του Μιζούρι και έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους.

Οι γιατροί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες για αρκετά λεπτά και στη συνέχεια ο ράπερ απευθύνθηκε στους θεατές, ζητώντας τους να του επιτρέψουν να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα πριν συνεχίσει τη συναυλία.

Επέστρεψε μετά από περίπου 15 λεπτά, κρατώντας τα πλευρά του και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, πριν τραγουδήσει αρκετά ακόμα τραγούδια.

Συνέχισε την περιοδεία του το επόμενο βράδυ στο Κολόμπους, αφού έγραψε το εξής μήνυμα: «Όλα είναι καλά, μου έδωσαν μερικά παυσίπονα και τα πάντα. Μπορούμε να συνεχίσουμε να σκίζουμε στην περιοδεία».

Στο σημείωμά του το βράδυ του Σαββάτου προς τους θαυμαστές του στη Βοστώνη, ο Post Malone πρόσθεσε: «Λυπάμαι πολύ. Για άλλη μια φορά, λυπάμαι πάρα πολύ. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Νιώθω απαίσια, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω. Σας αγαπώ Βοστώνη, θα τα πούμε σύντομα. Λυπάμαι πολύ. Με αγάπη, Austy».

Το TG Garden ανέφερε απλώς ότι η συναυλία «αναβάλλεται λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων» και συμβούλευσε τους θεατές να κρατήσουν τα εισιτήριά τους.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    24°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    25°C