Paris Hilton | Αποκάλυψε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στα εφηβικά της χρόνια

H Paris Hilton μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε ενώ φοιτούσε σε οικοτροφείο για "έφηβους με προβλήματα” στην Utah.

Η 41χρονη κληρονόμος είχε και παλιότερα καταγγείλει την ψυχολογική και σωματική κακοποίηση που βίωσε στο Provo Canyon School, ένα ειδικό οικοτροφείο με θεραπείες ψυχιατρικής για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, όπου φοιτούσε για αρκετούς μήνες στην ηλικία των 16 ετών.

Η Hilton βρέθηκε εκεί όταν οι γονείς της πίστεψαν ότι είχε διαταραχή ελλειμματικής προσοχής με τους γιατρούς να συνιστούν "σκληρή αγάπη” για να αντιμετωπιστεί. Στο οικοτροφείο, όπως ισχυρίζεται σε άρθρο της στο USA Today, την ανάγκαζαν να κάνει συχνά γυναικολογικές εξετάσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας και εάν αρνιόταν την έστελναν στην απομόνωση. "Την πρώτη μέρα με ανάγκασαν να βγάλω όλα τα ρούχα μου, να σκύψω και να βήξω και να κάνω γυναικολογική εξέταση ενώ υπήρχαν παρόντες άντρες του προσωπικού. Ενώ ήταν υπερβολικά άβολο με έκαναν να πιστέψω ότι ήταν ένα νόμιμο τσεκ ρουτίνας”.

"Δεν μπορούσα να καταλάβω σαν 16χρονο κορίτσι γιατί η εξέταση αυτή έπρεπε να γίνεται συχνά και μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με ξυπνούσαν με ένα φακό στο πρόσωπό μου, με έβγαζαν από το κρεβάτι και μου έλεγαν να κάνω ησυχία ενώ με πήγαιναν στο δωμάτιο για την εξέταση” είπε η Hilton εξηγώντας ότι εκείνη την ώρα ήταν υπό την επήρεια φαρμάκων και χωρίς ύπνο.

Όταν άρχισε να διαμαρτύρεται, την απειλούσαν πως θα μπει στην απομόνωση "ένα μικρό δωμάτιο με τίποτα μέσα εκτός από ένα χαρτί υγείας”, όπως είπε. "Πολλά από τα παιδιά γύρω μου ήταν φευγάτα. Καμιά ελπίδα. Κανένα φως. Αυτό ήταν εμφανές και στα κορίτσια που τα έσερναν για αυτές τις εξετάσεις και σε αυτές που χάζευαν οι άντρες εργαζόμενοι όταν κάναμε ντους”.

"Εάν προσπαθούσαμε να διαμαρτυρηθούμε μας έλεγαν ότι ήταν ένα κακό όνειρο. Μας είπαν να σταματήσουμε να φανταζόμαστε πράγματα. Αλλά βλέποντας αυτές τις εμπειρίες σαν ενήλικας, μπορώ να αναγνωρίσω τι ήταν αυτές οι εξετάσεις, σεξουαλική επίθεση σε παιδιά”, αποκάλυψε η Hilton.

Η 41χρονη δήλωσε ότι η εμπειρία της στο οικοτροφείο μετά από σωματική, συναισθηματική και σεξουαλική κακοποίηση οδήγησε πολλά "πολλά χρόνια τραυμάτων, αϋπνία και μετατραυματικό στρες που εγώ και τόσα παιδιά που επέζησαν από τέτοια ιδρύματα αντιμετωπίζουμε για χρόνια”

ΠΗΓΗ:madamefigaro

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    23°C

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    25°C