O Τζέιμς Κόρντεν εγκαταλείπει το «Late Night Show»

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 7:51 μ.μ.

Ο Τζέιμς Κόρντεν ήξερε από την αρχή ότι η παρουσίαση του «The Late Late Show» θα ήταν μια «περιπέτεια» και ποτέ ο «τελικός προορισμός».

Σε ένα guest spot στο «The Drew Barrymore Show», ο Βρετανός ηθοποιός και παρουσιαστής, μοιράστηκε τον λόγο που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη θέση του παρουσιαστή μετά από οκτώ χρόνια.

«Κοίτα δεν είναι εύκολο με κανέναν τρόπο να φύγεις από κάτι τέτοιο... Εννοώ ότι δεν θα δουλέψω ποτέ σε καλύτερο περιβάλλον από αυτό στο οποίο εργάζομαι τώρα», είπε.

«Η αποχώρησή μου από το σόου δεν έχει να κάνει με το εάν το απολαμβάνω. Το λατρεύω, αλλά η αλήθεια είναι ότι πήρα πολύ εύκολα την απόφαση γιατί πάντα ήξερα ότι ήταν μια περιπέτεια και ποτέ δεν το θεώρησα ως τον τελικό προορισμό».

Ο Τζέιμς Κίμπερλι Κόρντεν είναι Άγγλος ηθοποιός, κωμικός, τηλεοπτικός παρουσιαστής και τραγουδιστής. Επίσης παρουσιάζει και το, Το Late Late Show με τον Τζέιμς Κόρντεν, ένα βραδινό τηλεοπτικό σόου στο CBS

Μαζί με τον Ουαλό ηθοποιό Ρουθ Τζοουνς, ο Κόρντεν συν-δημιούργησε, συν-έγραψε και πρωταγωνίστησε στην θρυλική κωμική σειρά του BBC Gavin & Stacey (2007-2010) για την οποία κέρδισε το BAFTA Television Award για την Καλύτερη Κωμωδία. Επίσης ήταν προτεινόμενος για το UK No. 1 single "Shout", μαζί με τον grime καλλιτέχνη Dizzee Rascal, έναν ανεπίσημο ύμνο της Αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας για 2010 FIFA World Cup στη Νότια Αφρική, και έκανε ντουέτο με την Αυστραλιανή τραγουδίστρια Kylie Minogue για το τραγούδι "Only You" το 2015.

Επιπροσθέτως παρουσίασε τον Αγγλικό φιλανθρωπικό τηλεμαραθώνιο "Comic Relief" το 2011. Ο Κόρντεν δημιούργησε το Carpool Karaoke, όταν πήγε στο Λονδίνο, τραγουδώντας τραγούδια με τον Τζορτζ Μαικλ. Από το 2009, ο Κόρντεν έχει παρουσιάσει τα Brit Awards πέντε φορές, τέσσερις φορές μόνος του και μία με τον Μαθιου Χορν και την Kylie Minogue. Το 2017, παρουσίασε τα εβδομηκοστά κοστά Βραβεία Τονι, και τα πεντηκοστά Βραβεία Γκραμμι αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον πολυετή παρουσιαστή τους, LL Cool J

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Θα είναι για το Ισραήλ ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει ποτέ;

    Ο Σωτήρης Ρούσσους εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η κατάσταση τώρα στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C