O Harrison Ford πρωταγωνιστής σε κωμική σειρά

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο δημοφιλής ηθοποιός θα συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά.

Η επερχόμενη συνεργασία του Harrison Ford φέρει τον τίτλο  «Shrinking»  και θα αποτελείται από 10 επεισόδια τα οποία υπογράφει το δίδυμο παραγωγών Segel και Ted Lasso και ο σεναριογράφος Brett Goldstein.

Η παραγωγή της Warner Bros. Television παρακολουθεί τον τεθλιμμένο ψυχοθεραπευτή Segel που αρχίζει να σπάει τους κανόνες και να λέει στους ασθενείς του αυτά ακριβώς που αισθάνεται. Αγνοώντας την εκπαίδευσή του και το όποιο ζήτημα ηθική, προκαλεί τεράστιες αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων γύρω του αλλά και στη δική του.

Ο Ford, που αποφάσισε να συμμετάσχει στη σειρά μετά από μεγάλες διαπραγματεύσεις, θα υποδυθεί τον Dr. Phil Rhodes, έναν χαμηλών τόνων και προσγειωμένο επιστήμονα, πρωτοπόρο της Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας που έχει χτίσει μια μεγάλη καριέρα. Όταν διαγνώσκεται με  Πάρκινσον  , αναγκάζεται να ξεβολευτεί καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τους παρεμβατικους φίλους και συγγενείς του από τους οποίους υπήρξε σκόπιμα αποστασιοποιημένος.

Στην επικείμενη σειρά θα δούμε ακόμη τον  Jason Segel  στο πλευρό του Harrison Ford.

ΠΗΓΗ:clickatlife

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C