O Chris Rock δεν σκοπεύει να συγχωρήσει τον Will Smith και αυτός είναι ο λόγος

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 - 5:37 μ.μ.

Ο Will Smith έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Chris Rock χωρίς ωστόσο να έχει λάβει κάποια απάντηση από τον ίδιο.

Ο Chris Rock συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Τύπου μετά το χαστούκι που δέχθηκε on stage από τον Will Smith στα φετινά Oscars. Ο κωμικός δεν σκοπεύει να συγχωρήσει άμεσα τον ηθοποιό ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα o Rock δεν θέλει το ατυχές περιστατικό να τον καθορίζει για το υπόλοιπο της καριέρας του.

O Chris Rock δεν σκοπεύει να συγχωρέσει τον Will Smith

«Δεν μπορεί να φανταστεί να συγχωρεί τον Will, να είναι φίλος μαζί του. Είναι απλώς πολύ περίεργο», ανέφερε άτομο από το στενό περιβάλλον του Chris Rock στο HollywoodLife. «Ο Chris Rock δεν θέλει το χαστούκι του Will Smith να τον καθορίζει και την υπόλοιπη καριέρα του. Είναι χάλια που είναι πλέον μέρος της ζωής του για πάντα», συμπλήρωσε η πηγή.

Tο πρώτο σχόλιο του Chris Rock μετά το χαστούκι

Τη βραδιά των Όσκαρ ο Will Smith σηκώθηκε από την καρέκλα του, ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Chris Rock. Ο λόγος το όνομα με το οποίο αποκάλεσε τη σύζυγό του, Jada Pinkett Smith. Αυτή η ατάκα κατευθύνθηκε στη σύζυγο του Will Smith, αποκαλώντας τη «G.I. Jane» -από τον G.I.Joe- επειδή έχει ξυρίσει το κεφάλι της λόγω της αλωπεκίας από την οποία πάσχει. Το πλάνο έδειξε πρώτα την Jada φανερά ενοχλημένη με αυτό που άκουσε, ο Smith νευρίασε, ανέβηκε στη σκηνή και, αφού χτύπησε τον Rock, επέστρεψε στη θέση του φωνάζοντας: «Μην πιάνεις το όνομα της συζύγου μου στο στόμα σου».

 Ο Chris Rock έκανε τις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις μετά το χαστούκι από τον Will Smith κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων Όσκαρ την Κυριακή. λέγοντας ότι «επεξεργάζεται ακόμη το περιστατικό». «Δεν έχω να πω πολλά για ότι συνέβη. Οπότε αν ήρθατε να ακούσετε γι’ αυτό, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ότι έγραψα ένα ολόκληρο σόου πριν από την Κυριακή. Η αλήθεια είναι πως ακόμη προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι συνέβη. Σε κάποια στιγμή θα μιλήσω για το όλο θέμα και θα είναι σοβαρό, αλλά και αστείο» δήλωσε ο κωμικός.

O Will Smith παραιτήθηκε από την ακαδημία των Όσκαρ

Ο Will Smith αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ μετά το χαστούκι του στον Chris Rock στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. «Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες», έγραψε ο Smith σε κείμενο που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης.

«Ο κατάλογος των ανθρώπων που πλήγωσα είναι μακρύς και μέσα σε αυτούς είναι ο Chris, η οικογένειά του, πολλοί από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όλους όσοι ήταν στο κοινό ή παρακολουθούσαν από την τηλεόραση τους στο σπίτι. Παραιτούμαι από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα αποδεχτώ όποιες συνέπειες κρίνει σκόπιμες το Διοικητικό Συμβούλιο», είπε. «Πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας. Στέρησα από άλλους υποψηφίους και νικητές την ευκαιρία να γιορτάσουν την εξαιρετική δουλειά τους. Έχει ραγίσει η καρδιά μου», ανέφερε ο 53χρονος ηθοποιός.

Η Ακαδημία των Όσκαρ εκκίνησε πειθαρχική δίωξη κατά του καλλιτέχνη. Το διοικητικό συμβούλιο της Ακαδημίας δήλωσε ότι θα συνεδριάσει στις 18 Απριλίου για να αποφασίσει για την υπόθεση του Smith και να αποφασίσει για πιθανές κυρώσεις.

ΠΗΓΗ:queen

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Ποιες είναι οι τρεις πληγές του ΕΣΥ

    Ο Πέτρος Κωσταντινίδης, δημοσιογράφος στις εφημερίδες το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ, αναλύει την κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τονίζοντας τα βασικά προβλήματα και τους στόχους της κυβέρνησης.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C