Nέο ντοκιμαντέρ για τους Bon Jovi φωτίζει την ιδιωτική ζωή του συγκροτήματος

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 6:30 μ.μ.

Οι Bon Jovi είναι αμερικανικό hard rock συγκρότημα από το Σέιριβιλ του Νιου Τζέρσεϊ.

Κάποια από τα πιο γνωστά τους τραγούδια είναι τα You Give Love a Bad Name, Livin' On a Prayer, It's My Life, Have a Nice Day, Always κ.ά. Είναι ένα από τα πιο πετυχημένα hard rock συγκροτήματα όλων των εποχών, καθώς έχουν πουλήσει πάνω από 130 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Στο νέο ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών, αρχειακό υλικό, προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες μπλέκονται με τις σημερινές συνεντεύξεις και σκηνές της ροκ μπάντας που έκανε τεράστια επιτυχία την δεκαετία του 1980. Καταγράφει την άνοδο του αμερικανικού συγκροτήματος στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και την έντονη ζωή που έζησαν καθώς προχωρούσαν από το να παίζουν σε μικρά κλαμπ στο Jersey Shore σε στάδια σε όλο τον κόσμο.

Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story | Official Trailer | Hulu

Οι Bon Jovi δημιουργήθηκαν στις 14 Μαρτίου το 1983 από τους Τζων Μπον Τζόβι, Ντέιβιντ Μπράιαν, Αλεκ Τζον Σατς, Τίκο Τόρρες και Ντέιβ Σάμπο ο οποίος πολύ γρήγορα εγκατέλειψε το γκρουπ και αντικαταστάθηκε από τον Ρίτσι Σαμπόρα.

Τα μέλη έμειναν μαζί για περίπου μία δεκαετία. Την επόμενη χρονιά, το συγκρότημα έβγαλε τον πρώτο, ομώνυμο δίσκο τους, που περιέχει την πρώτη τους επιτυχία, Runaway. Έπειτα, το συγκρότημα άνοιξε συναυλίες των ZZ Top, Kiss και Scorpions. Ο δεύτερoς τους δίσκος, 7800° Fahrenheit, δεν σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Το 1986, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το Slippery When Wet, το οποίο περιέχει τις μεγάλες επιτυχίες You Give Love a Bad Name και Livin' on a Prayer, πούλησε περισσότερα από 28 εκατομμύρια κομμάτια και παραμένει μέχρι σήμερα το πιο διάσημο άλμπουμ τους.

Bon Jovi - Livin' On A Prayer

Σε αντίθεση με τις δοξασμένες μέρες τους, το ντοκιμαντέρ αφήνει επίσης το κοινό να γίνει μάρτυρας σε πιο ευάλωτες στιγμές, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων του Jon Bon Jovi με το τραγούδι του λόγω μιας κατάστασης γνωστής ως «ατροφίας φωνητικών χορδών».

Το ντοκιμαντέρ σηματοδοτεί την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία στην ιστορία του συγκροτήματος με πλήρη συνεργασία όλων των παλαιών και σημερινών μελών των Bon Jovi. Υπόσχεται επίσης να δώσει στους θεατές μια γεύση από τη ζωή του frontman πίσω από τη μουσική.

Το «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story» κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Hulu στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 26 Απριλίου.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    25°C

  • Sat

    21°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    23°C