Nick Jonas: Οι πρώτες εμπειρίες του ως πατέρας και η ζωή με τον διαβήτη

Ο Nick Jonas μιλά για τις πρώτες εμπειρίες του ως πατέρας και για τη ζωή του με τον διαβήτη.

Ο Nick Jonas είναι «πολύ ευγνώμων» που έγινε πατέρας.

Ο 29χρονος τραγουδιστής απέκτησε με τη σύζυγό του Priyanka Chopra τον Ιανουάριο 2022 ένα κοριτσάκι μέσω παρένθετης μητέρας, το οποίο έμεινε στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών για «πάνω από εκατό ημέρες» μετά τη γέννησή του.

Ο Nick Jonas παραδέχτηκε ότι η πατρότητα «εντείνει» τα πάντα στη ζωή και σημείωσε ότι προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο «παρών» στη ζωή της κόρης του, Malti Marie.

«Το βάρος των πάντων είναι πολύ πιο έντονο. Νομίζω ότι τώρα προσπαθείς να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο παρών και όσο πιο προσεκτικός μπορείς να είσαι για την οικογένειά σου, αλλά και για τις ζωές των άλλων ανθρώπων», δήλωσε στο Variety.

«Είμαι τόσο ευγνώμων (για την κόρη του) και την υπέροχη διάσταση του να είσαι γονιός», πρόσθεσε.

Ο Nick Jonas αναφέρθηκε στο πρόσφατο μακελειό στο Ουβάλντε του Τέξας, όπου την Τρίτη 24 Μαΐου ένας 18χρονος ένοπλος άνοιξε πυρ στο Δημοτικό Σχολείο Robb και σκότωσε 19 παιδιά και δύο δασκάλους.

«Ως πατέρας και ως θείος, δεν μπορώ να μην σκέφτομαι τα παιδιά και όλες τις ζωές που χάθηκαν. Ελπίζω να επέλθει η αλλαγή και να δούμε το τέλος αυτής της κατάστασης», σχολίασε ο τραγουδιστής.

Σε ανάρτησή του στο Twitter μετά το μακελειό, ο Nick Jonas έγραψε ότι «τα παιδιά δεν θα έπρεπε να ανησυχούν για την οπλοκατοχή» και συνέχισε: «Ειδικά δεν θα έπρεπε να ανησυχούν για την οπλοκατοχή στο σχολείο. Είναι εντελώς συγκλονιστικό».

«Στέλνω τις σκέψεις και τις προσευχές μου σε όλους όσους έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο σε αυτή τη φρικτή τραγωδία και σε όλες τις πολύ συχνές τραγωδίες των τελευταίων εβδομάδων, μηνών και ετών. Όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις και οι προσευχές δεν αρκούν», πρόσθεσε.

Ο Nick Jonas μίλησε επίσης στο Variety για τη ζωή του με τον διαβήτη. Διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1 σε ηλικία 13 ετών και εξήγησε ότι ενώ η ζωή του «ξεριζώθηκε» από την ασθένεια, ελπίζει ότι θα μπορέσει να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους αν μοιραστεί την ιστορία του.

«Ήμουν ένα 13χρονο παιδί με μια ζωή που είχε κατά κάποιο τρόπο ξεριζωθεί από αυτή την ασθένεια. Δεν ήξερα κανέναν στο ευρύ κοινό που να ζούσε με αυτή την ασθένεια εκείνη την εποχή», είπε ενώ παρευρισκόταν στον φιλανθρωπικό αγώνα πυγμαχίας «Big Fighters, Big Cause» του Ιδρύματος Sugar Ray Leonard, όπου τιμήθηκε με το Χρυσό Γάντι για τον ακτιβισμό του.

«Αν βοήθησε κάποιον το γεγονός ότι μοιράστηκα την ιστορία μου αυτά τα τελευταία 16 χρόνια, τότε αυτός ήταν και ο στόχος. Κοιτάζω τους ανθρώπους που με βοήθησαν στη διαδρομή μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου – και θέλω η αποψινή βραδιά να είναι για εκείνους», τόνισε ο Nick Jonas.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    UN warns of catastrophe in Darfur

    More than a million risk famine as fighting intensifies around the city of Al-Fashir

Weather&go!

  • Fri

    25°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    25°C