Netflix: Aγνώριστη η Σοφία Βεργκάρα στη νέα μίνι σειρά του δικτύου

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 - 12:58 π.μ.

Η νέα μίνι σειρά του Netflix έχει τίτλο “Griselda” και πρωταγωνίστρια τη Σοφία Βεργκάρα (Modern Family).

Τη δημιουργία ανέλαβε ο Έρικ Νιούμαν και θα αφηγηθεί την πραγματική ζωή της φιλόδοξης Κολομβιανής επιχειρηματίας, Γκριζέλντα Μπλάνκο, η οποία δημιούργησε ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ στην ιστορία. Ο θανατηφόρος συνδυασμός γοητείας και ανυποψίαστης αγριότητας της Μπλάνκο, τη βοήθησε να περιηγηθεί επιδέξια ανάμεσα στην οικογένεια και την επιχείρηση, οδηγώντας την να γίνει ευρέως γνωστή ως η “Μαύρη Χήρα”».

Το “Griselda”

θα αποτελείται από έξι επεισόδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Vergara ασχολείται τα τελευταία 8 χρόνια για την παραγωγή της, οπότε πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει ενεργό ρόλο και στη δημιουργία.

Η Βεργκάρα, δήλωσε τα εξής:

«Η Γκριζέλντα Μπλάνκο ήταν ένας διάσημος χαρακτήρας, της οποίας οι αδίστακτες αλλά έξυπνες τακτικές της επέτρεψαν να κυβερνήσει μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων δολαρίων, χρόνια πριν από πολλούς από τους πιο διαβόητους άνδρες, για τους οποίους γνωρίζουμε τόσα πολλά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρήκαμε τους τέλειους συνεργάτες στον Έρικ, τον Αντρές και το Netflix για να μας βοηθήσουν να μεταφέρουμε αυτή την ιστορία της ζωής της, στην οθόνη».

Δείτε τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media:

Στο υπόλοιπο καστ, θα δούμε τους ηθοποιούς Αλμπέρτο Γκέρα (Narcos: Mexico), Βανέσα Φερλίτο (NCIS: New Orleans), Alberto Ammann (Narcos), Κριστιάν Ταπάν (The Great Heist), Ντιέγκο Τρουχίγιο (Metastasis), Παουλίνα Νταβίλα (Luis Miguel), Γκάμπριελ Σλόγιερ (Narcos), Τζουλιάνα Αϊντήν (Blacklist) και Μαρτίν Ροντρίγκες (Detrás de la verdad).

Το επόμενο διάστημα το Netflix θα κυκλοφορήσει την ημερομηνία πρεμιέρας του

“Griselda”.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The food Processors

    Guest 39 : Αγγελική Μηλιώτη - Αξιοποίηση αποβλήτων τροφίμων (ροδιού και εσπεριδοειδών) για παραγωγή τροφίμων Ενίσχυση των Αλυσίδων Τροφίμων της Μεσογείου για την Αειφορία - Πρόγραμμα Excel4Med

Weather&go!

  • Tue

    25°C

  • Wed

    23°C

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C