Miley Cyrus: Η αδελφή της Brandi απαντά στις θεωρίες για το νόημα του «Flowers»

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 9:38 μ.μ.

«Κάθε μέρα ξυπνάω με κάτι καινούργιο».

Η Miley Cyrus κάνει θραύση παγκοσμίως με το ολοκαίνουργιο single της «Flowers» και το διαδίκτυο δεν μπορεί να σταματήσει να ισχυρίζεται ότι η pop star αφήνει να εννοηθεί μέσα από το τραγούδι ότι ο πρώην σύζυγός της Liam Hemsworth την απάτησε με την Jennifer Lawrence.

Το «Flowers» αναφέρεται σε μία σχέση που ναυάγησε και φαίνεται ότι οι θαυμαστές της Miley Cyrus έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν τις δικές τους θεωρίες σχετικά με το θέμα των στίχων και το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται.

Η λεπτομέρεια στην οποία έχουν πραγματικά κολλήσει είναι το χρυσό φόρεμα που φοράει η Miley Cyrus στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι.

Πολλοί θαυμαστές επισήμαναν ότι το χρυσό φόρεμα της Miley Cyrus θυμίζει το χρυσό φόρεμα Prabal Gurung που φορούσε η Jennifer Lawrence όταν παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «The Hunger Games» με τον Liam Hemsworth στο Λος Άντζελες το 2012.

Ορισμένες έφεραν επίσης στην επιφάνεια ένα παλαιότερο βίντεο στο οποίο η Jennifer Lawrence παραδέχεται ότι είχε φιλήσει τον Liam Hemsworth κάποια στιγμή.

Όμως είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ο Αυστραλός ηθοποιός είχαν χωρίσει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και το φιλί θα μπορούσε να είχε προκύψει κατά τη διάρκεια κάποιας περιόδου που ήταν χώρια.

Ανεξάρτητα από το πόσο μακριά φτάνουν αυτές οι θεωρίες, η αδελφή της Miley Cyrus, Brandi Cyrus, φαίνεται να συμφωνεί με την άποψη ότι κάθε προβολή είναι καλή προβολή.

Η Brandi εμφανίστηκε στο podcast «The Morning Breath» του Wells Adams και της Sarah Hyland όπου μίλησε για το «Flowers» και τις θεωρίες των θαυμαστών που έχουν αναπτυχθεί σχετικά με το τραγούδι.

Η 35χρονη αδελφή της Miley Cyrus, η οποία έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά ως ηθοποιός και DJ, χαρακτήρισε τις θεωρίες «ξεκαρδιστικές» και απαρίθμησε και άλλα σενάρια που κυκλοφορούν στον χώρο του διαδικτύου από τότε που κυκλοφόρησε το «Flowers» νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

«Είναι πάρα πολύ καλό. Κάθε μέρα ξυπνάω με κάτι καινούργιο. Το πρώτο ήταν κάτι σχετικά με αυτό το τραγούδι του Bruno Mars. Λένε: “Ο Liam έπαιξε το τραγούδι του Bruno Mars στο γάμο τους! Και αυτό είναι μία απάντηση στο τραγούδι του Bruno Mars”. Αυτό είναι αστείο», είπε.

«Μετά ήταν το: “Το κοστούμι που φοράει είναι το κοστούμι που φορούσε ο Liam στην πρεμιέρα των ‘Avengers’, όπου της είπε ότι έπρεπε να συμπεριφερθεί σωστά έστω και μία φορά. Και έτσι αυτό είναι ένα ‘άντε πνίξου’ επειδή φοράει το κοστούμι”. Ξεκαρδιστικό», συνέχισε.

«Μετά το άλλο ήταν: “Το σπίτι είναι το σπίτι όπου ο Liam συνήθιζε να πηγαίνει άλλες γυναίκες για να την απατάει”. Οι ιστορίες είναι ξεκαρδιστικές, αλλά είναι και τόσο υπέροχες», ανέφερε.

«Η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να υπάρξει, επειδή κάνει τον κόσμο να μιλάει για το τραγούδι στο TikTok και είναι παντού. Και είναι τόσο διασκεδαστικό να τα βλέπεις όλα αυτά να συμβαίνουν. Θαυμαστές της Miley, σας αγαπώ», πρόσθεσε η Brandi Cyrus.

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια αλήθεια στις θεωρίες που έχουν διαδοθεί από τους θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα, δεν τις διέψευσε ούτε τις επιβεβαίωσε.

«Δεν είμαι εδώ για να πω τι είναι αλήθεια και τι όχι. Μόνο η Miley ξέρει την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

 

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Τι είναι το cloud seeding

    Η Χριστίνα Ρήγου, μετεωρολόγος του Mega, εξηγεί πώς εφαρμόζεται η σπορά νεφών και τι σχέση έχει με τις καταιγίδες στο Ντουμπάι.

Weather&go!

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    24°C