Michael Jackson: Ο ανιψιός του Jaafar Jackson θα τον υποδυθεί στη βιογραφική ταινία «Michael»

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 6:45 μ.μ.

Ο ρόλος του βασιλιά της pop μένει στην οικογένεια Jackson.

Ο 26χρονος ανιψιός του Michael Jackson, Jaafar Jackson, θα υποδυθεί τον βασιλιά της pop στην επερχόμενη βιογραφική ταινία της Lionsgate για τον εκλιπόντα τραγουδιστή – με τίτλο «Michael».

«Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Jaafar Jackson θα είναι ο Michael – στο κινηματογραφικό γεγονός που εξερευνά το ταξίδι του ανθρώπου που έγινε ο βασιλιάς της pop. Έρχεται σύντομα», έγραψε στο Instagram ο σκηνοθέτης της ταινίας Antoine Fuqua.

Ο Antoine Fuqua δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία στην οποία ο Jaafar εμφανίζεται ντυμένος όπως ο αείμνηστος θείος του και να παίρνει μια από τις χαρακτηριστικές πόζες του.

Την παραγωγή του «Michael» έχει αναλάβει ο Graham King μαζί με τους John Branca και John McClain, οι οποίοι είναι οι συνδιαχειριστές της περιουσίας του Michael Jackson. Ο Graham King έχει εμπειρία στις βιογραφικές ταινίες καθώς συμμετείχε στην παραγωγή της βραβευμένη με Όσκαρ ταινίας «Bohemian Rhapsody» (2019) για τον Freddie Mercury των Queen.

Το σενάριο έγραψε ο John Logan, ο οποίος έχει υπογράψει το σενάριο των ταινιών «Skyfall», «Gladiator» (Ο Μονομάχος) και «The Aviator».

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας και τον βαθμό στον οποίο θα εμβαθύνει στη ζωή του Michael Jackson. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2023.

 

«Ο Jaafar ενσαρκώνει τον γιο μου. Είναι τόσο υπέροχο που θα τον δούμε να συνεχίζει την κληρονομιά των Jackson, των διασκεδαστών και των ερμηνευτών», ανέφερε η Katherine Jackson, μητέρα του Michael Jackson, σε δήλωσή της στο The Hollywood Reporter.

Ο Jaafar Jackson είναι γιος του αδελφού του Michael, Jermaine Jackson, και είναι ένας εκκολαπτόμενος τραγουδιστής. Κυκλοφόρησε το πρώτο του single, «Got Me Singing», το 2019.

«Γνώρισα τον Jaafar πριν από δύο χρόνια και εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο με τον οποίο αντιπροσωπεύει οργανικά το πνεύμα και την προσωπικότητα του Michael», είπε ο Graham King.

«Ήταν κάτι τόσο δυναμικό που ακόμη και μετά από τη διεξαγωγή μιας παγκόσμιας αναζήτησης, ήταν ξεκάθαρο ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο», συνέχισε.

«Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που συμφώνησε να υποδυθεί τον θείο του και ανυπομονώ να τον δει ο κόσμος στη μεγάλη οθόνη ως Michael Jackson», τόνισε.

Αυτός θα είναι ο πρώτος μεγάλος κινηματογραφικός ρόλος για τον Jaafar, τον δεύτερο μικρότερο γιο του Jermaine Jackson, ο οποίος ήταν μέλος των The Jackson 5 μαζί με τον αδελφό του Michael Jackson.

 

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 122: Κλαίρη Θεοδώρου

    Εκείνος, εκείνη, λαγνεία, τραύμα, κόλαση, τέχνη, εκδίκηση, απώλεια, αγάπη, άνοια, φιλία και «Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων» του Ιερώνυμου Μπος – κάπως έτσι συμπληρώνεται το παζλ του νέου βιβλίου της Κλαίρης Θεοδώρου από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C