Maroon 5: Ο Adam Levine με την Behati Prinsloo και τα παιδιά τους στο video του «Middle Ground»

Το νέο τραγούδι των Maroon 5 απέκτησε εικόνα.

Το music video για το νέο τραγούδι «Middle Ground» των Maroon 5 είναι οικογενειακή υπόθεση.

Οι Maroon 5 κυκλοφόρησαν το music video για το πρώτο τραγούδι τους μετά από δύο χρόνια, το «Middle Ground», στο οποίο πρωταγωνιστούν η σύζυγος του Adam Levine, Behati Prinsloo, και τα παιδιά τους.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο David Dobkin, ο οποίος ήταν επίσης πίσω από την κάμερα στα music videos των Maroon 5 για τις επιτυχίες τους «Sugar», «Memories» και «Girls Like You».

Διαφήμιση

Το νέο μουσικό βίντεο γυρίστηκε σε μια πολυτελή κατοικία στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας και ξεκινά με πλάνα των Maroon 5 να γράφουν το «Middle Ground», ένα συγκινητικό τραγούδι που ξεχειλίζει από ειλικρινείς σκέψεις.

Αφού μοιράζονται με τους θεατές μία ματιά στον τρόπο με τον οποίο δημιουργούν, οι Maroon 5 μπαίνουν στο στούντιο του σπιτιού και αρχίζουν την ηχογράφηση του «Middle Ground».

Στο μουσικό βίντεο συμμετέχει και η Behati Prinsloo, η οποία κάνει την πρώτη της εμφάνιση μαζί με το συγκρότημα καθισμένη σε ένα τραπέζι του πικνίκ, όπου όλοι μαζί απολαμβάνουν τα ποτά τους και γελούν.

Όταν ο Adam Levine αρχίζει να τραγουδά το δεύτερο κουπλέ του «Middle Ground», το music video περνάει στην Behati Prinsloo, η οποία κάθεται στον καναπέ με τις δύο μεγαλύτερες κορούλες τους, την 6χρονη Dusty Rose και την 5χρονη Gio Grace.

 

Σε μια τρυφερή στιγμή το ζευγάρι χαλαρώνει σε μια αιώρα πριν μπουν στην παρέα τους και οι δύο κόρες τους.

Αλλά τα αξιολάτρευτα στιγμιότυπα δεν τελειώνουν εκεί. Σε μια άλλη σκηνή, μία από τις μικρές τρέχει στην αυλή και κάνει φυσαλίδες, ενώ σε μια άλλη σκηνή ο Adam Levine παίζει σκάκι.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής των Maroon 5 δέχεται ένα γλυκό φιλί στη μύτη από μία από τις κόρες του. Η Behati Prinsloo εμφανίζεται και πάλι να κάθεται στην αγκαλιά του Adam Levine καθώς όλοι μαζί χαλαρώνουν στο τραπέζι του πικνίκ.

Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo απέκτησαν τον Ιανουάριο το τρίτο παιδί τους, για το οποίο δεν έχουν αποκαλύψει μέχρι σήμερα περισσότερες λεπτομέρειες.

Το «Middle Ground» εστιάζει στην εύθραυστη φύση του ανθρώπου. Κατά κάποιο τρόπο, θυμίζει το πρώτο άλμπουμ των Maroon 5, το «Songs About Jane» του 2002, αλλά είναι εμπλουτισμένο από την εμπειρία πολλών ετών.

«Χρειάζομαι περισσότερα από τον εαυτό μου, χρειάζομαι φως, χρειάζομαι ζωή, χρειάζομαι αυτό που δεν ένιωσα ποτέ», τραγουδά ο Adam Levine.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • 40+

    Πώς κρατάς ισορροπία με τα πεθερικά;

    Podcast 40+: Μανίνα Ζουμπουλάκη και Ελένη Ψυχούλη συζητούν θέματα που αφορούν γυναίκες ηλικίας 40+. Πώς κρατάς ισορροπία με τα πεθερικά;

Weather&go!

  • Sat

    34°C

  • Sun

    34°C

  • Mon

    36°C

  • Tue

    36°C

  • Wed

    33°C