Måneskin: Ο Damiano David μετανιώνει που διέψευσε τις κατηγορίες περί χρήσης κοκαΐνης στην Eurovision

«Φανταστείτε να μην ήξερε κανείς αν έκανα μία ρουφηξιά μπροστά σε 80 εκατομμύρια ανθρώπους ή όχι. Θα ήμουν θρύλος!»

Ο Damiano David των Måneskin δήλωσε ότι «μετανιώνει» για την απόφασή του να διαψεύσει τις κατηγορίες ότι έκανε χρήση κοκαΐνης κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision 2021, αστειευόμενος ότι θα ήταν ένας «θρύλος».

Αυτόν τον μήνα συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μεγάλη νίκη του ιταλικού ροκ συγκροτήματος στον περσινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, η οποία επισκιάστηκε από τις κατηγορίες ότι ο Damiano David έκανε χρήση κοκαΐνης μπροστά στην κάμερα από ένα τραπέζι στο green room.

Οι Måneskin διέψευσαν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και ο Damiano David υπεβλήθη εθελοντικά σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, το οποίο βγήκε αρνητικό. Οι διοργανωτές της Eurovision επιβεβαίωσαν επίσης την ιστορία του David, ο οποίος υποστήριξε ότι έσκυψε πάνω από το τραπέζι για να μαζέψει ένα σπασμένο ποτήρι.

Το συγκρότημα μίλησε τώρα στο NME για τον σάλο που προκλήθηκε, με τον Damiano David να δηλώνει μετανιωμένος που δεν ακολούθησε διαφορετική προσέγγιση.

«Μετανιώνω για την απόφασή μου να το διαψεύσω!», είπε γελώντας.

«Έπρεπε να το είχα αφήσει. Φανταστείτε να μην ήξερε κανείς αν έκανα μία ρουφηξιά μπροστά σε 80 εκατομμύρια ανθρώπους ή όχι. Θα ήμουν θρύλος! Φέτος, θα το έκανα ξανά, μπροστά σε κάθε κάμερα!», συνέχισε.

«Δεν έχω κάνει ποτέ κοκαΐνη στη ζωή μου και δεν νομίζω ότι θα κάνω ποτέ, γιατί η καρδιά μου είναι πολύ αδύναμη για κάτι τέτοιο! Και είμαι πολύ αγχωμένος», πρόσθεσε.

Όταν ο Damiano David κλήθηκε μετά την εμφάνιση των Måneskin στον πρόσφατο μεγάλο τελικό της Eurovision 2022 να δώσει συμβουλές στους φετινούς διαγωνιζόμενους, είπε αστειευόμενος: «Διασκεδάστε και μην πλησιάζετε προς το τραπέζι, παιδιά».

Οι Måneskin εξήγησαν επίσης στο NME ότι οι νέες γενιές των μουσικόφιλων δεν ενδιαφέρονται για το παρελθόν τους και τις συμμετοχές στους στην Eurovision και στην ιταλική εκδοχή του «X Factor».

«Η γενιά μας δεν αισθάνεται την ανάγκη να βάζει ταμπέλες σε όλα. Θέλουν απλώς να απολαμβάνουν τη μουσική σου, να απολαμβάνουν τη διαδρομή σου και να σε ακολουθούν σε ό,τι κι αν κάνεις», σημείωσε ο Damiano David.

«Ο Harry Styles είναι το τέλειο παράδειγμα», πρόσθεσε.

«Είχε το μεγαλύτερο κοινό με ένα boyband και τώρα είναι ένας από τους πιο σεβαστούς και λατρεμένους καλλιτέχνες στον κόσμο. Το αξίζει γιατί κατάφερε να το κάνει αυτό για τον εαυτό του. Είναι κυριολεκτικά αυτό που πρέπει να κάνει ένας καλλιτέχνης: να είναι ο αληθινός εαυτός του», ανέφερε ο τραγουδιστής των Måneskin.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    23°C

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    25°C