Lupin: Το Netflix δημοσίευσε το teaser για την τρίτη σεζόν

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 9:54 μ.μ.

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα teaser για το Lupin Part 3 στην εκδήλωση του Tudum το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη νέα σεζόν.

Η επιτυχημένη γαλλική σειρά ακολουθεί τον επαγγελματία κλέφτη Assane Diop (Omar Sy), τον μοναδικό γιο ενός μετανάστη από τη Σενεγάλη που είχε έρθει στη Γαλλία για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή για το παιδί του. Ο πατέρας του Assane παγιδεύεται για την κλοπή ενός ακριβού κολιέ με διαμάντια από τον εργοδότη του, τον πλούσιο και ισχυρό Hubert Pellegrini, και βρίσκεται κρεμασμένος στο κελί της φυλακής του από ντροπή, αφήνοντας ορφανό τον έφηβο Assane.

Είκοσι πέντε χρόνια αργότερα, εμπνευσμένος από ένα βιβλίο για τον τζέντλεμαν κλέφτη Arsène Lupin, που του είχε δώσει ο πατέρας του στα γενέθλιά του, ο Assane ξεκινά την εκδίκηση, χρησιμοποιώντας το χάρισμά του και τη μαεστρία του στην κλοπή, την υποκλοπή και τη μεταμφίεση για να εκθέσει δημόσια τα εγκλήματα του πρώην εργοδότη του πατέρα του.

Στο Μέρος 3, ο Assane πρέπει να μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του. Κρύβεται καθώς όλη η Γαλλία τον ψάχνει. Με τα βάσανα που υπομένουν εξαιτίας του, ο Assane δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να επιστρέψει στο Παρίσι για να τους κάνει μια τρελή πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή αλλού. Όμως τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν είναι ποτέ μακριά και μια απροσδόκητη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδιά του.

«Αν πρέπει να εξαφανιστώ, θα βγω έξω με ένα μπαμ», λέει ο Assane στην πρώτη ματιά στο Μέρος 3.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C