Lady Gaga: Σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στο «Joker 2» στον ρόλο της Harley Quinn

Εάν η Lady Gaga καταλήξει σε συμφωνία, θα υποδυθεί τη Harley Quinn.

Η Lady Gaga βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Joaquin Phoenix στη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας «Joker» του 2019.

Το «Joker» κατέγραψε εισπράξεις 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στο box office και απέσπασε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, με τον Joaquin Phoenix να κερδίζει το βραβείο του Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Το The Hollywood Reporter ήταν το πρώτο που μετέδωσε την είδηση ότι η Lady Gaga βρίσκεται σε συζητήσεις για τη συμμετοχή της στην ταινία, ενώ αργότερα το Deadline επιβεβαίωσε την είδηση.

Με τίτλο «Joker: Folie à Deux», το σίκουελ θα είναι μιούζικαλ, με τη Lady Gaga να υποδύεται πιθανώς τη Harley Quinn, την αγαπημένη του Joker, η οποία εμφανίζεται αρχικά ως ψυχολόγος στο Άσυλο του Άρκαμ.

Ο Todd Phillips θα επιστρέψει στη σκηνοθεσία του «Joker 2» και θα συνυπογράψει το σενάριο μαζί με τον Scott Silver, όπως έκανε και για την πρώτη ταινία. Οι λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας παραμένουν μυστικές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Todd Phillips αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τίτλο της νέας ταινίας, «Joker: Folie à deux», ο οποίος παραπέμπει σε έναν ιατρικό όρο για μια πανομοιότυπη ή παραπλήσια ψυχική διαταραχή που εκδηλώνεται σε δύο ή περισσότερα άτομα, συνήθως μέλη της ίδιας οικογένειας.

Και ενώ στην ανάρτηση ο Joaquin Phoenix εμφανίζεται να διαβάζει το σενάριο, η συμμετοχή του στην ταινία δεν θεωρείται ακόμη δεδομένη.

Πηγές αναφέρουν στο The Hollywood Reporter ότι οι Warner Bros. δεν έχει κλείσει ακόμη συμφωνία με τον Joaquin Phoenix, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται «σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις» και να «πλησιάζουν στην επίτευξη συμφωνίας».

Ο Todd Phillips ήταν παραγωγός του remake του «A Star Is Born» του 2018, στο οποίο πρωταγωνίστησαν ο παραγωγός του «Joker», Bradley Cooper και η Lady Gaga.

Η εκδοχή της Harley Quinn που θα ενσαρκώσει η Lady Gaga, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρίσκεται σε ένα διαφορετικό σύμπαν της DC από την εκδοχή που υποδύεται η Margot Robbie στις ταινίες του «Suicide Squad».

Ο Joker είναι γνωστός για τη σχέση του με τη Harley Quinn, την ψυχίατρό του στο ψυχιατρικό ίδρυμα Arkham Asylum, η οποία τον ερωτεύεται και γίνεται η βοηθός του και συνεργάτιδά του στο έγκλημα.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Θα είναι για το Ισραήλ ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει ποτέ;

    Ο Σωτήρης Ρούσσους εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η κατάσταση τώρα στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C