Lady Gaga: «Ήθελα να γίνω ηθοποιός πολύ περισσότερο απ’ ό,τι ήθελα να γίνω τραγουδίστρια»

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 12:37 μ.μ.

Lady Gaga: «Ήθελα να γίνω ηθοποιός πολύ περισσότερο απ’ ό,τι ήθελα να γίνω τραγουδίστρια»

Η Lady Gaga έχει δώδεκα βραβεία Grammy και ένα Όσκαρ στην τροπαιοθήκη της από την καριέρα της ως τραγουδίστρια, ωστόσο δηλώνει ότι «πάντα» ήθελε να γίνει ηθοποιός.

Ως ηθοποιός, η Lady Gaga κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στην ταινία «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται) του 2018, για την οποία απέσπασε το βραβείο Όσκαρ για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι με το «Shallow».

Τώρα μεταμορφώνεται στη μεγάλη οθόνη στην Patrizia Reggiani στη νέα ταινία «House Of Gucci» του Ridley Scott, πραγματοποιώντας μία ερμηνεία που έχει κάνει τους κριτικούς να παραληρούν. Ορισμένοι προβλέπουν ένα δεύτερο χρυσό αγαλματίδιο.

Το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου, η Lady Gaga εμφανίστηκε στην αμερικανική εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» για να προσφέρει μία εκ των έσω ματιά στο «House Of Gucci» και να μοιραστεί μερικά από τα μαθήματα που πήρε στη ζωή της.

Το τραγούδι και η υποκριτική ήταν οι δύο μεγάλοι στόχοι στη ζωή της Lady Gaga. «Πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Πολύ περισσότερο απ’ ό,τι ήθελα να γίνω τραγουδίστρια», εξήγησε. Παρά το γεγονός ότι έκανε όλη την προετοιμασία από νεαρή ηλικία, υπήρχε ένα πρόβλημα. «Πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά ήμουν πραγματικά απαίσια στις οντισιόν».

Στην πορεία, πέρασε από οντισιόν για μία «πολύ πικάντικη» διαφήμιση μίας αλυσίδας οπτικών καταστημάτων. Δεν πήρε το ρόλο, όμως αυτό είχε μία θετική πλευρά. «Έμαθα κάτι εκείνη την ημέρα. Έμαθα τα πάντα για την απόρριψη και πώς να τη δέχεσαι σαν βασίλισσα», είπε στον Jimmy Kimmel.

Σήμερα, η Lady Gaga παίζει απέναντι από τον σπουδαίο Al Pacino στην ταινία «House Of Gucci» και η ιταλοαμερικανική οικογένειά της δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ενθουσιασμένη.

Η Gaga συμπεριφέρθηκε με τη δέουσα προσοχή και έβαλε τον πατέρα της να καθίσει για να του ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχει στην ίδια ταινία με τον Al Pacino. «Ο πατέρας μου είχε προβλήματα με την καρδιά του σε όλη του τη ζωή. Και σκέφτηκα ότι αυτό θα τον ξαναβάλει στο νοσοκομείο», σχολίασε.

Το «House Of Gucci» έχει διχάσει τους θεατές, ωστόσο η Lady Gaga λάμπει στην οθόνη. Το ιταλικό φαγητό, και συγκεκριμένα η πίτσα και ο εσπρέσο, είχαν άμεση ανάμειξη στην ερμηνεία της. «Απλώς έτρωγα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων», είπε.

Η Lady Gaga είναι υποψήφια με την ερμηνεία της στο «House Of Gucci» για το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου στα Screen Actors Guild Awards του 2022, για το οποίο ήταν υποψήφια και με τον ρόλο της στο «A Star Is Born».

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    23°C

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    25°C