Khloe Kardashian: Χαμός στο Instagram με το αποτυχημένο photoshop - Την "πρόδωσε" το χέρι της

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 - 6:08 μ.μ.

Η τελευταία ανάρτηση της γνωστής influencer, Κλόε Καρντάσιαν στο Instagram έκανε τους θαυμαστές της να απορούν, καθώς εντόπισαν ένα περίεργο μέρος του σώματός της στη φωτογραφία της.

Συγκεκριμένα, πολλοί από τους χρήστες της πλατφόρμας επικεντρώθηκαν στο πόσο λαμπερή φαινόταν η γνωστή σταρ του Instagram, όμως οι περισσότεροι άρχισαν να σχολιάζουν τα δάχτυλα του χεριού της, τα οποία ήταν υπερβολικά μακριά.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κλόε Καρντάσιαν, η ίδια φαίνεται να είναι πάνω σε ένα τοίχο, ενώ ποζάρει με το δεξί της χέρι να βρίσκεται πάνω στο πόδι της. 

Οι ακόλουθοι της Κλόε Καρντάσιαν που παρατήρησαν τη λεπτομέρεια στα δάχτυλά υποστήριξαν πως πρόκειται για photoshop και άρχισαν να σχολιάζουν κάτω απο τη φωτογραφία, ζητώντας της να σταματήσει να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες.

"Γιατί είναι τόσο μακρύ το χέρι σου", έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος την συνέκρινε με τον Freddie Krueger από τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες.

ΠΗΓΗ:news247.gr

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Τι είναι το cloud seeding

    Η Χριστίνα Ρήγου, μετεωρολόγος του Mega, εξηγεί πώς εφαρμόζεται η σπορά νεφών και τι σχέση έχει με τις καταιγίδες στο Ντουμπάι.

Weather&go!

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    24°C