Kaney West: Απαιτεί να τον αποκαλούν Ye γιατί το παλιό του όνομα είναι για... σκλάβους

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 - 10:54 μ.μ.

Ο Kanye Wesr έχει αλλάξει το όνομά του εδώ και μερικά χρόνια σε Ye και πλέον απαιτεί με τον τρόπο του, να τον αποκαλούν έτσι.

Ο επικεφαλής του προσωπικού του απαιτεί από τους ανθρώπους να τον αναφέρουν ως Ye, χαρακτηρίζοντας το παλιό όνομα του ράπερ ως «όνομα σκλάβου».

Σε μια ανοιχτή επιστολή προς το κοινό, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων και του Τύπου, ο Μάιλο Γιαννόπουλος κάλεσε τους ανθρώπους που θα απευθύνονται στον τραγουδιστή «να το κάνουν σωστά».

«Ο Ye είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στον κόσμο. Στο ίδιο επίπεδο με τους προέδρους και τους πάπες. Δεν πήρε ελαφρά τη καρδία την απόφαση να αλλάξει το όνομά του, θυσιάζοντας ενδεχομένως μέρος της τεράστιας αξίας που αποτυπώνει το brand "Κάνιε Γουέστ". Η αλλαγή έγινε πλήρως, νόμιμα και μόνιμα. Αυτός είναι ο εαυτός του τώρα. Το όνομά του είναι Ye» γράφει η επιστολή.


Ο Μάιλο Γιαννόπουλος πρόσθεσε: «Έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό ως το όνομα του σκλάβου του. Ο Ye είναι ένας μαύρος άνδρας στην Αμερική που θέλει το δικαίωμα στην πλήρη αυτοδιάθεση όπως όλοι οι άλλοι».

Ο ράπερ άλλαξε το όνομά του τον Αύγουστο του 2021, αλλά δεν έδωσε δημόσια πολλές εξηγήσεις για το γιατί, καθώς το εξήγησε αναφερόμενος απλώς σε προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, αναφερόταν στον εαυτό του ως Ye από το 2018, στο ομώνυμο άλμπουμ.

Μέσα από παλαιότερες συνεντεύξεις του, φαίνεται ότι η αλλαγή του ονόματός του θα μπορούσε να συνδέεται με τη θρησκεία. Πριν μερικά χρόνια είχε πει: «Στη Βίβλο, σημαίνει 'εσύ'. Οπότε είμαι εσύ, είμαι εμείς, είμαστε εμείς. Από Κάνιε, που σημαίνει ο μοναδικός, έγινα απλά Ye. Απλά να είναι μια αντανάκλαση του καλού μας, του κακού μας, του μπερδεμένου, των πάντων. Το άλμπουμ είναι περισσότερο μια αντανάκλαση του ποιοι είμαστε».

ΠΗΓΗ:protothema

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Sat

    24°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    22°C

  • Wed

    24°C