Justin Bieber | Το νέο του μήνυμα προς τους fans του μετά την ανακοίνωσή του ότι παρέλυσε το μισό το

O Justin BieberRamsay Hunt που έχει προκαλέσει ολική παράλυση στη δεξιά πλευρά του προσώπου του και πλέον έκανε μια νέα ανάρτηση που στέλνει ένα νέο μήνυμα στους followers του.

Ο σταρ μοιράστηκε σε ένα νέο βίντεο την ελπίδα του ότι θα αναρρώσει από την ασθένεια και δήλωσε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές βρήκε γαλήνη μέσω του Ιησού Χριστού. Ο 28χρονος που ακύρωσε τις επερχόμενες συναυλίες του είπε στο βίντεο πως "ήθελα να μοιραστώ λίγα πράγματα για το πως νιώθω” εξηγώντας πως "κάθε μέρα είναι καλύτερη και παρά την όλη δυσφορία βρήκα άνεση σε Αυτόν που με δημιούργησε και με ξέρει”.

Όπως είπε "θυμήθηκα ότι ξέρει τα πάντα για μένα. Ξέρει τα πιο σκοτεινά μου σημεία που δεν θέλω κανείς να μάθει και πάντα με προσκαλεί στην αγκαλιά του. Αυτή η προοπτική μου έχει δώσει γαλήνη κατά τη διάρκεια αυτής την καταιγίδας που αντιμετωπίζω”, είπε ο Bieber αναφερόμενος στον Ιησού Χριστό.

"Ξέρω ότι αυτή η καταιγίδα θα περάσει αλλά εντωμεταξύ ο Ιησούς είναι μαζί μου”, είπε. Πολλοί ήταν οι ειδικοί που από την διάγνωση του Bieber και μετά έσπευσαν στα αμερικάνικα κανάλια να μιλήσουν για το σύνδρομο αλλά και την κατάσταση της υγείας του σταρ με κάποιους να υποστηρίζουν ότι είναι σοβαρά και άλλους να λένε ότι δείχνει ήδη τα πρώτα σημάδια βελτίωσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Ramsay Hunt σύνδρομο προκαλείται από έναν ιό που προσβάλει το νευρικό σύστημα του προσώπου και μερικά από τα συμπτώματα περιλαμβάνουν φουσκάλες στα αυτιά και στον ουρανίσκο και αδυναμία στους μύες του προσώπου.

ΠΗΓΗ:madamefigaro

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Xi Jinping says US and China should be partners, not rivals

    The Chinese leader tells the visiting US Secretary of State they should work together

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C