Johnny Depp – Amber Heard: Ο Elon Musk δεν θα καταθέσει στη δίκη

Διαψεύστηκαν οι φήμες ότι ο Elon Musk ότι θα πάρει θέση στη μήνυση του Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του Amber Heard.

Την περασμένη Τετάρτη, ο δικηγόρος του Μασκ, Άλεξ Σπίρο δήλωσε στο NBC ότι ο μεγιστάνας, ιδρυτής της διαστημικής εταιρείας SpaceX και της εταιρίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla, «δεν θα καταθέσει».

Ο Μασκ καταγράφηκε ως πιθανός μάρτυρας κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, καθώς είχε σχέση με την ηθοποιό και μοντέλο Amber Heard για ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της με τον Ντεπ τον Ιανουάριο του 2016.

Η Χερντ γνώρισε τον Μασκ στα γυρίσματα της ταινίας «Machete Kills» του 2013 και ο επιχειρηματίας επέμενε να δειπνήσει μαζί της, παρ’ όλο που ήξερε ότι εκείνη την εποχή έβγαινε με τον Ντεπ.

«Δεν ψάχνω για ραντεβού. Ξέρω ότι είναι σε μια μακροχρόνια σχέση, αλλά… Η Amber Heard φαίνεται απλώς ένα ενδιαφέρον άτομο για να γνωρίσεις» αναφέρει email που έστειλε ο Μασκ στον σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και άλλους, το οποίο έλαβε το The Hollywood Reporter.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Τι είναι οι ενεργειακές κοινότητες

    Ο Γιάννης Ζωιτός, δημοσιογράφος στο tovima.gr, εξηγεί πώς οι πολίτες παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ενισχύοντας το εισόδημά τους, προστατεύοντας το περιβάλλον και προωθώντας την ενεργειακή δημοκρατία.

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C