John Wick 4: Ο Κίανου Ριβς εξομολογείται όσα τον δυσκόλεψαν στα γυρίσματα

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 6:41 μ.μ.

Τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «John Wick: Chapter 4» ήταν σίγουρα μια πρόκληση για τον Κίανου Ριβς (Keanu Reeves).

Ο Καναδός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο τέταρτο μέρος του franchise, λέει ότι τα γυρίσματα για την ταινία τον δυσκόλεψαν περισσότερο σωματικά από οποιονδήποτε από τους προηγούμενους ρόλους του.

«Ήταν ο πιο δύσκολος σωματικά ρόλος που είχα ποτέ στην καριέρα μου μέχρι τώρα», είπε ο Ριβς στην Total Film. «Με εκπαίδευσαν πραγματικά ώστε να μπορώ να έχω αυτό που λέμε εργαλειοθήκη».

Αποκάλυψε επίσης ότι βελτίωσε τις δεξιότητές του στην οδήγηση για να μπορέσει να γυρίσει τις σκηνές δράσεις που διαδραματίζονται στο Παρίσι. «Πήγαμε την οδήγηση με αυτοκίνητο σε άλλο, ανώτερο επίπεδο, το οποίο μου αρέσει πολύ» είπε.

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων ο ηθοποιός για να ευχαριστήσει την ομάδα των κασκαντέρ που τον βοήθησαν στα γυρίσματα τους χάρισε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.

Ο σταρ χάρισε στο τετραμελές πλήρωμα --που αποτελούνταν από τους Μπρους Κονσέπσιον, Τζέρεμι Μαρίνας, Ντέιβ Καμαρίγιο και Λι Κιάνγκ-- εξατομικευμένα ρολόγια Rolex Submariner κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στο Παρίσι τον Οκτώβριο του 2021.

Στο εσωτερικό κάθε ρολογιού ήταν χαραγμένο ένα προσωπικό μήνυμα από τον Κίανου.

Η ταινία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να κάνει το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους στις 22 Μαΐου 2022, αλλά η κυκλοφορία αναβλήθηκε για έναν χρόνο. Έτσι το «John Wick: Chapter 4» θα κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου 2023.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Τι μου τη χάρισες αυτή τη μονταζιέρα (Επεισόδιο 21ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Thu

    25°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C