John Travolta | Η συγκινητική ανάρτηση για το γιο του που έχει φύγει από τη ζωή

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 9:14 μ.μ.

Ο John Travolta έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του γιου του, την ημέρα που θα γιόρταζε τα 30α γενέθλιά του.

Ο 68χρονος ηθοποιός τίμησε τον γιο του, Jett, που είχε αποκτήσει με σύζυγό του Kelly Preston, ανεβάζοντας μια παλιά τους φωτογραφία τους που δείχνει τον έφηβο τότε γιο του να χαμογελά δίπλα του. "Αγαπημένε μου Jetty, μου λείπεις περισσότερο από όσο οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν. Σε σκέφτομαι κάθε μέρα. Χρόνια Πολλά, Σε αγαπώ, με αγάπη μπαμπάς”.

O Jett είχε φύγει από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2009 ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του στις Μπαχάμες. Ο έφηβος είχε χτυπήσει το κεφάλι του στη μπανιέρα μετά από επιληπτική κρίση που έπαθε ενώ βρισκόταν στο σπίτι που παραθέριζε η οικογένειά του.

Τα γενέθλια του Jett πέφτουν τρεις μήνες περίπου πριν από την δεύτερη επέτειο θανάτου και της μητέρας του που πέθανε σε ηλικία 57 ετών το καλοκαίρι του 2020 μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο του μαστού.

Ο Travolta που ήταν παντρεμένος με την Preston για σχεδόν τριάντα χρόνια είχε επιβεβαιώσει τότε τον θάνατό της με ένα post στο Instagram: "Με βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη γυναίκα μου, Kelly, έχασε την διετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο του μαστού. Έδωσε έναν γενναίο αγώνα με την αγάπη και την στήριξη πολλών” είχε γράψει.

ΠΗΓΗ:

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Man sets himself ablaze outside Trump trial

    Bystanders and officers put out the flames with coats and fire extinguishers

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C