Jennie Garth: Δείτε πώς είναι σήμερα η Κέλι από τα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς"

Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - 5:41 μ.μ.

Αν μία σειρά έχει στιγματίσει μία ολόκληρη γενιά και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους εφήβους και τους νέους της δεκαετίας του '90, αυτή είναι σίγουρα το "Beverly Hills 90210", ή όπως το μάθαμε και το αγαπήσαμε επί το ελληνικότερον "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς".

Ποιος δεν θυμάται τους Μπράντον, Μπρέντα, Κέλι, Ντόνα, Ντέιβιντ, Στιβ και Άντρια και τις περιπέτειές τους στη θρυλική πλέον σειρά, η οποία προβλήθηκε από το 1990 έως το 2010 και πόσοι "αιώνιοι έφηβοι" δεν χάρηκαν στο άκουσμα της επιστροφής τους ως μίνι σειρά στις τηλεοπτικές οθόνες.

Μία εξ αυτών που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη είναι και η κατάξανθη Κέλι Τέιλορ, κατά κόσμον Jennie Garth, για την οποία σειρά η ίδια κέρδισε το βραβείο Young Artist και ήταν υποψήφια για το Teen Choice Award.

Η ίδια πλέον διανύει το 50ο έτος της ηλικίας της και απολαμβάνει μεταξύ άλλων οικογενειακές στιγμές με τις τρεις της κόρες.

Ένα αντίστοιχο στιγμιότυπο επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρει στην αγκαλιά των τριών κοριτσιών της, της 24χρονης Luca, της 19χρονης Lola και της 15χρονης Fiona. "Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσε να έχει μία μαμά. Σας ευχαριστώ κορίτσια που είστε ο κόσμος μου", έγραψε χαρακτηριστικά η Γκάρθ στο μήνυμα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

ΠΗΓΗ:news247

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    103: Creepy Gym Teacher Grooms Teenage Student... Before Trying to KILL HER - Sam Shelton

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C