JAY-Z: Αποκαλύπτει ποιο είναι το άλμπουμ του που «τον στοιχειώνει»

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - 7:05 μ.μ.

Οι απόψεις εξακολουθούν να διίστανται μετά από 25 χρόνια.

O JAY-Z έκανε μία σπάνια εμφάνιση στο Twitter για να αποκαλύψει πώς αισθάνεται για το άλμπουμ του «In My Lifetime, Vol. 1» που κυκλοφόρησε 1997.

Αφορμή για να εκφράσει ο JAY-Z την άποψή του για το δεύτερο άλμπουμ του στάθηκε μία ανάρτηση του Questlove των The Roots, ο οποίος είχε σχολιάσει με τη σειρά το tweet ενός θαυμαστή που υποστήριζε ότι το βασικό single του άλμπουμ, το «(Always Be My) Sunshine» με τη συμμετοχή των Foxy Brown και Babyface, δέχθηκε άδικη κριτική και ότι στην πραγματικότητα είναι καλύτερο από ό,τι θυμάται ο κόσμος.

«Εμπρηστική άποψη: Το “Sunshine” του JAY-Z ήταν μια χαρά και έλαβε αχρείαστα κακές κριτικές. Στην πραγματικότητα στέκεται καλύτερα τώρα απ’ ό,τι τότε», έγραψε στο twitter ο Will Washington, παρουσιαστής ενός podcast για το Pro Wrestling.

Ο Questlove έδειξε να συμφωνεί με την άποψη για το «In My Lifetime, Vol. 1», το οποίο ήταν το δεύτερο άλμπουμ του JAY-Z και το πρώτο του με την Def Jam Recordings.

«Το κύριο επιχείρημά μας είναι το μίσος του για το “Vol 1”. Ντρέπεται που προσπαθεί να κάνει ένα τέρας και δεν τα κατάφερε. Αλλά πολλά τραγούδια από αυτό το άλμπουμ περιέχουν τις καλύτερες στιγμές του», ανέφερε ο ντράμερ και frontman των The Roots.

Ο JAY-Z, ο οποίος εντάχθηκε στο Rock & Roll Hall of Fame με την κλάση του 2021, απάντησε στο tweet του Questlove και μοιράστηκε τις σκέψεις του για το άλμπουμ.

«Συμφωνώ. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ξέρω τι θα μπορούσε να είχε γίνει, γι’ αυτό και με στοιχειώνει. Το “Streets Is Watching” ήταν το πρώτο τραγούδι που δημιουργήθηκε για το άλμπουμ!», έγραψε.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο JAY-Z παραδέχεται ότι δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για το «In My Lifetime, Vol. 1», το οποίο έκανε ντεμπούτο το 1997 στο No. 3 των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το 2013, με αφορμή τα 44α γενέθλιά του, ο JAY-Z κατέταξε με άρθρο του στην ιστοσελίδα «Life and Times» από το καλύτερο έως το χειρότερο τα δώδεκα άλμπουμ που είχε κυκλοφορήσει έως τότε.

Ο μεγιστάνας της hip-hop κατέταξε το «In My Lifetime, Vol. 1» ως το έβδομο καλύτερο άλμπουμ του, πίσω από το «Reasonable Doubt» του 1996, το «The Blueprint» του 2001, το «The Black Album» του 2003, το «Vol. 2… Hard Knock Life» του 1998, το «American Gangster» του 2007 και το «Magna Carta Holy Grail» του 2013.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C