Imagine Dragons: Ένα πάρτι με ζόμπι στο music video του «Bones»

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 - 6:02 μ.μ.

Οι Imagine Dragons ξυπνούν τους νεκρούς στο video του «Bones».

Οι Imagine Dragons δίνουν στη δημοσιότητα ένα επικό μουσικό βίντεο για το νέο single τους, το αθεράπευτα αισιόδοξο «Bones» και παράλληλα ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «Mercury – Act 2».

Στο βίντεο, το οποίο σκηνοθέτησε ο πρωτοπόρος της εικόνας Jason Koenig, μια επίθεση από ζόμπι πλήττει τη Wall Street, μετατρέποντας τον χώρο των συναλλαγών σε ένα μακάβριο νυχτερινό κέντρο με διασκορπισμένα άκρα, μόδα των ’80s και ζωντανούς – νεκρούς που χορεύουν.

Ο frontman Dan Reynolds είναι σχεδόν αγνώριστος στο βίντεο, καθώς ασχολείται με τις δουλειές του ως day trader. Η συνέχεια, όμως, παίρνει άσχημη τροπή όταν εμφανίζονται τα ζόμπι.

Από πολλές απόψεις, πρόκειται για μία ερωτική επιστολή προς το εμβληματικό βίντεο του Michael Jackson για το «Thriller» από το 1983, το οποίο τυχαίνει να είναι το αγαπημένο των παιδιών του Dan Reynolds.

«Σίγουρα αποτέλεσε έμπνευση για το βίντεο του “Bones”», λέει ο τραγουδιστής των Imagine Dragons.

«Πάντα μου άρεσε που το “Thriller” ήταν ταυτόχρονα τρομακτικό και παιχνιδιάρικο. Ως παιδί δεν ήξερα αν ήθελα να το ξαναδώ ή όχι από φόβο για τους εφιάλτες που θα ακολουθούσαν, αλλά πάντα επέστρεφα για περισσότερο με μισόκλειστα μάτια», συνεχίζει.

Για τη δική του εκδοχή, ο Dan Reynolds σκέφτηκε μια σαρδόνια τροπή: «Η ιδέα να τιμωρήσουμε τη Wall Street με μια επιδημία ζόμπι έμοιαζε με μια ευχάριστη στιγμή. Και ήταν».

Σε παραγωγή του σουηδικού διδύμου Mattman & Robin, το «Bones» είναι το πρώτο δείγμα του επερχόμενου διπλού άλμπουμ των Imagine Dragons με τίτλο «Mercury – Acts 1 & 2», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις KIDinaKORNER / Interscope Records / Universal Music την 1η Ιουλίου.

Το πρώτο μέρος αποτελείται από το «Mercury – Act 1», το άλμπουμ των Imagine Dragons που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021 και περιείχε τραγούδια όπως το «Follow You», το «Wrecked» και το «Enemy», ενώ το δεύτερο μέρος αποτελείται από το νέο άλμπουμ «Mercury – Act 2», το οποίο θα περιέχει 18 καινούργια τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του «Bones».

Όπως και στο «Act 1», την παραγωγή του άλμπουμ «Mercury – Act 2» επιμελήθηκε ο καταξιωμένος παραγωγός Rick Rubin.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The food Processors

    Guest 39 : Αγγελική Μηλιώτη - Αξιοποίηση αποβλήτων τροφίμων (ροδιού και εσπεριδοειδών) για παραγωγή τροφίμων Ενίσχυση των Αλυσίδων Τροφίμων της Μεσογείου για την Αειφορία - Πρόγραμμα Excel4Med

Weather&go!

  • Tue

    25°C

  • Wed

    23°C

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C