Harry Styles: Ποιο είναι το χαριτωμένο κοριτσάκι που ακούγεται στην αρχή του «As It Was»

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022 - 3:40 μ.μ.

Το νέο τραγούδι του Harry Styles ξεκινά με ένα χαριτωμένο κοριτσάκι.

Μετά την κυκλοφορία του «As It Was» του Harry Styles, του πρώτου single από το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ του, ένα μυστήριο παρέμενε: Ποιο είναι το αξιολάτρευτο κοριτσάκι που ακούγεται στην αρχή του τραγουδιού;

Το μικρό κορίτσι ανοίγει το τραγούδι με τη φράση: «Έλα, Harry, θέλουμε να σου πούμε καληνύχτα».

Το εν λόγω παιδί, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Harry Styles, είναι η 5 ετών βαφτιστήρα του, Ruby Winston, κόρη του Βρετανού σκηνοθέτη Ben Winston, γνωστός για τη συνεργασία του με τους One Direction.

Μιλώντας στη Zoe Ball στην εκπομπή «The Zoe Ball Breakfast Show» του BBC Radio 2 το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά την κυκλοφορία του «As It Was», o Harry Stlyes μοιράστηκε μια γλυκιά ιστορία σχετικά με το γεγονός ότι η Ruby τον καλούσε κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο και στεναχωρήθηκε όταν δεν απάντησε ένα βράδυ στο τηλέφωνο.

«Η φωνή στην αρχή είναι η βαφτιστήρα μου, η οποία έχει μια μακροχρόνια συνήθεια να με παίρνει τηλέφωνο κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί και δεν απάντησα ένα βράδυ και μου είπε ότι δεν ήταν ευχαριστημένη με αυτό», εξήγησε ο 28χρονος τραγουδιστής.

«Οπότε ναι, έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα μια ημέρα που ήμουν στο στούντιο και την έβαλα στην αρχή του τραγουδιού. Και μου άρεσε πολύ, οπότε έμεινε και ελπίζω ότι όταν μεγαλώσει θα της αρέσει να το θυμάται αυτό», συνέχισε.

Σε άλλο σημείο, ο Harry Styles παραδέχτηκε ότι έχει καταφέρει όλα όσα ήθελε να καταφέρει με το νέο άλμπουμ του «Harry’s House», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου και δήλωσε πως ότι θα κάνει μετά από αυτόν τον δίσκο θα είναι ένα «μπόνους».

«Αισθάνομαι αρκετά ότι έχω ήδη επιτύχει κατά κάποιο τρόπο όλα όσα θέλω να επιτύχω με αυτό το άλμπουμ. Οπότε οτιδήποτε από αυτό το σημείο και μετά, απλά μοιάζει πολύ συναρπαστικό και σαν να είναι ένα μπόνους», σημείωσε.

Το «Harry’s House» θα περιέχει 13 τραγούδια, περισσότερα από τα δύο προηγούμενα προσωπικά άλμπουμ του, το «Fine Line» του 2019 και το «Harry Styles» του 2017.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Sex Podcast II, με την Δάφνη Καραβοκύρη

    Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας ευφυέστατος πουριτανός

    Ο Λάκης είναι ντροπαλός. Είναι γλυκός, τρυφερός του αρέσουν τα χάδια και δεν έχει δοκιμάσει πολλούς ερωτικούς συντρόφους στην ζωή του. Αυνανίστηκε πρώτη φορά στα 11,5 του χρόνια και το είπε στην μαμά του. Στα 29 συνειδητοπoίησε πως του αρέσουν οι άνδρες.

Weather&go!

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    24°C