Harry Styles: «Δεν θέλω να με προσδιορίζει ως άνθρωπο η μουσική μου»

Ο Harry Styles μιλά για το νέο άλμπουμ του και για τον τρόπο με τον οποίο αναπλήρωσε στην πανδημία τον χαμένο χρόνο της ζωής του.

Ο Harry Styles μίλησε σε μία νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Apple Music 1 για τη μεταμορφωτική και συναισθηματικά φορτισμένη περίοδο που οδήγησε στη δημιουργία του τρίτου προσωπικού άλμπουμ του, «Harry’s House», το οποίο κυκλοφορεί στις 20 Μαΐου.

Για τον Harry Styles, ένα από τα πιο ουσιώδη στοιχεία της δημιουργίας του δίσκου συνίστατο στην αναπλήρωση του χαμένου χρόνου – και όχι μόνο αυτού που χάθηκε από την πανδημία. Ο Styles αναφέρθηκε στο θυελλώδες ξεκίνημα της καριέρας του, όταν εντάχθηκε στους One Direction ως έφηβος και στην ταχύτητα φωτός που διατήρησε μετά τη σόλο πορεία του.

«Χάνεις τόσα πολλά γενέθλια και όλα αυτά τα πράγματα. Και μετά, τελικά, απλά υποτίθεται ότι δεν μπορείς να είσαι σε πράγματα. Και νομίζω ότι αυτό ήταν ένα από τα πράγματα όπου είπα: “Ω, θέλω να αφιερώσω μία στιγμή για να επενδύσω λίγο περισσότερο χρόνο για να εξισορροπήσω λίγο τη ζωή μου”», δήλωσε.

«Αυτή η δουλειά δεν είναι το παν για το ποιος είμαι, είναι κάτι που κάνω. Και δεν θέλω να προσδιορίζομαι ως άνθρωπος αναγκαστικά από το τι κάνω όλη την ώρα. Θέλω να είμαι σε θέση να το αφήσω αυτό στην άκρη», τόνισε ο Harry Styles.

«Και για πολύ καιρό, δεν ήξερα πραγματικά ποιος ήμουν αν δεν το έκανα αυτό. Και αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό, γιατί σκέφτεσαι: “Εντάξει, λοιπόν, αν αυτό τελειώσει, θα μπορέσω να το χειριστώ καλά; Πώς θα νιώσω;”», εξομολογήθηκε.

«Και νομίζω ότι μου έδωσε την ευκαιρία να νιώσω άνετα με το ποιος είμαι και να γνωρίσω αυτό το άτομο λίγο περισσότερο. Και όταν κυκλοφόρησα το πρώτο single από αυτό το άλμπουμ, δεν είχα νιώσει ποτέ πιο χαλαρός κυκλοφορώντας κάτι. Δεν αισθάνομαι πια ότι η συνολική μου ευτυχία εξαρτάται από το αν ένα τραγούδι θα φτάσει εδώ ή εκεί», πρόσθεσε.

Στην ηλικία των 28 ετών, ο Harry Styles ακόμα προσπαθεί να συμβιβαστεί με την τελευταία δεκαετία της καριέρας του στο προσκήνιο και ανέφερε ότι τώρα μαθαίνει πώς να ζει τη στιγμή μετά από πολλά χρόνια που δεν μπορούσε να γιορτάσει τις ωραίες στιγμές ή να επεξεργαστεί τις άσχημες, ειδικά κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στους One Direction.

«Περνούσαμε πραγματικά κορυφαίες στιγμές στο συγκρότημα και πάντα ένιωθα την ανακούφιση ότι: “Δεν αποτύχαμε. Είναι μία τεράστια ανακούφιση”. Ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά ότι γιόρταζα κάτι», παραδέχθηκε.

«Και πέρασα πολύ ωραία. Πραγματικά. Και νομίζω ότι μερικές φορές, έχοντας ως παράδειγμα την ψυχοθεραπεία, ανοίγεις ένα σωρό πόρτες στο σπίτι σου που δεν ήξερες ότι υπήρχαν, βρίσκεις όλα αυτά τα δωμάτια και μπορείς να τα εξερευνήσεις. Και μετά, σε μία εποχή που θα ήταν πιο εύκολο να αφεθείς συναισθηματικά, δεν μπορείς πλέον να το κάνεις αυτό. Επειδή ξέρεις ότι το δωμάτιο υπάρχει και η κλίμακα έχει απλώς διευρυνθεί. Και νιώθεις όλα τα άσχημα πολύ πιο έντονα, νιώθεις τις καλές στιγμές πολύ πιο έντονα», συνέχισε.

Ο Harry Styles μίλησε επίσης για τους πρώην συνεργάτες του στους One Direction, τους Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik και Liam Payne, μερικοί από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να καταλάβουν την ιστορία του. Ενώ δεν ήταν δημόσια τόσο κοντά όσο ήταν τα χρόνια πριν τη διάλυση του συγκροτήματος, ο Harry τόνισε τη βαθιά αγάπη που εξακολουθούν να μοιράζονται ο ένας για τον άλλον.

«Θαυμάζω τους ανθρώπους που κατά κάποιο τρόπο πέρασαν αυτό που περάσαμε εμείς, αλλά μόνοι τους. Δεν μπορώ να φανταστώ να το είχα κάνει αυτό, πραγματικά», είπε.

«Αισθάνομαι πραγματικά τυχερός που είχαμε πάντα ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτή η ομάδα όπου αισθανόσουν ότι μπορούσες να κρατήσεις τον άλλον υπό έλεγχο και ότι μπορούσες να έχεις κάποιον άλλον που το καταλαβαίνει. Επειδή είναι αδύνατο να μην το καταλαβαίνεις, μερικές φορές», σημείωσε.

«Νομίζω ότι όλοι το βιώνουν αυτό, νιώθουν ότι “όλοι οι άλλοι είναι στην άλλη πλευρά του γυαλιού και εγώ είμαι σε αυτή την πλευρά του γυαλιού, και κανείς δεν το καταλαβαίνει πραγματικά”. Και νομίζω ότι αυτό είναι ανεκτίμητο. Νομίζω ότι υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός μεταξύ όλων μας, αν κάναμε κάτι μαζί. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αναιρέσεις. Και ξέρετε, πιστεύω ότι έχουμε μία πολύ βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον», σχολίασε ο Harry Styles.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C