Harry Styles: Γιατί έβαλε τα κλάματα όταν ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 8:03 μ.μ.

«Ένιωσα ελεύθερος», παραδέχεται ο Harry Styles.

Ο Harry Styles απόλαυσε μία αξέχαστη πενταετία με τους One Direction, αλλά ανακουφίστηκε αρκετά όταν το συγκρότημα διαλύθηκε.

Ο Βρετανός τραγουδιστής μίλησε για την εξέλιξη του από μέλος ενός boy band σε ροκ σταρ σε μία νέα συνέντευξή του στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Better Homes & Gardens» και αναφέρθηκε με πόνο ψυχής στο διάστημα που ήταν μέλος των One Direction από το 2010 έως το 2015.

Ο Harry Styles εξήγησε ότι με τους One Direction, εμπεδώθηκε μέσα του ότι για να είναι επιτυχημένος, έπρεπε να είναι συμπαθής και αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να συμπεριφέρεται κόσμια.

«Στο lockdown, άρχισα να επεξεργάζομαι πολλά από τα πράγματα που συνέβησαν όταν ήμουν στο συγκρότημα», είπε, σημειώνοντας ότι ενθαρρύνθηκε να δώσει μεγάλο μέρος του εαυτού του προκειμένου «να κάνεις τους ανθρώπους να ασχοληθούν μαζί σου, να σε συμπαθήσουν».

Ο Harry Styles ανέφερε ότι οι δημοσιογράφοι συχνά τον πίεζαν με ερωτήσεις για τη σεξουαλική ζωή του και συχνά έφευγε από τις συνεντεύξεις ανησυχώντας ότι είχε πει κάτι λάθος, ένα λάθος που θα μπορούσε ενδεχομένως να καταλήξει να οδηγήσει στην παραβίαση μίας από τις ρήτρες περί ευπρέπειας που είχε υπογράψει στα συμβόλαιά του.

Ο 28χρονος pop star εξήγησε ότι αυτά τα συμβόλαια συχνά δημιουργούσαν τρόμο ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά.

Όταν τελικά έγινε σόλο καλλιτέχνης και υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο που δεν περιλάμβανε τέτοιους όρους, ξέσπασε σε κλάματα. «Ένιωσα ελεύθερος», είπε.

Η αποχώρηση από τους One Direction ήταν τρομακτική για τον Harry Styles, ο οποίος δήλωσε στο «Better Homes & Gardens» ότι φοβόταν τη ζωή έξω από το συγκρότημα.

«Ήταν τόσα πολλά τα χρόνια στο συγκρότημα και τα πρώτα χρόνια που βγήκα από αυτό, απλά φοβόμουν ότι θα τελειώσει, επειδή δεν ήξερα απαραίτητα ποιος ήμουν αν δεν έκανα μουσική», παραδέχτηκε.

Ακόμα και όταν η πορεία των One Direction ολοκληρώθηκε, οι φόβοι του Harry Styles παρέμειναν, ειδικά όταν ήρθε η στιγμή να κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ, με τίτλο το όνομά του, το 2017.

«Ήταν τρομακτικό επειδή είχα βγει από το συγκρότημα, και σκεφτόμουν ότι, αν θέλω να με παίρνουν στα σοβαρά ως μουσικό, τότε δεν μπορώ να κάνω διασκεδαστική μουσική. Έπαιζα εκ του ασφαλούς», θυμήθηκε.

Με τους φόβους του να μην θολώνουν πλέον τις αποφάσεις του, ο Harry Styles δήλωσε ότι περιμένει με ανυπομονησία την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ του, «Harry’s House «στις 20 Μαΐου, καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που δεν αισθάνεται ότι «η ζωή του θα τελειώσει αν αυτό το άλμπουμ δεν σημειώσει εμπορική επιτυχία».

«Θέλω απλώς να κάνω πράγματα που είναι σωστά, που είναι διασκεδαστικά, όσον αφορά τις διαδικασίες, για τα οποία μπορώ να είμαι υπερήφανος για πολύ καιρό, για τα οποία οι φίλοι μου μπορούν να είναι υπερήφανοι, για τα οποία η οικογένειά μου μπορεί να είναι υπερήφανη, για τα οποία τα παιδιά μου θα είναι υπερήφανα μία μέρα», δήλωσε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Θέκλα Πετρίδου, το podcast

    Podcast Ep #54 Ενδοαποκαλύψεις από ψυχοθεραπεία και ψυχοεκπαίδευση. Μελέτη περίπτωσης ανδρός ετών 55

    Podcast Episode #54 Ενδοαποκαλύψεις από ψυχοθεραπ…

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C