Harper- David Beckham | Το βίντεο μπαμπά-κόρης από το γήπεδο που δείχνει πόσο πολύ μοιάζουν

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 5:39 μ.μ.

Ο David Beckham και η κόρη του, Harper, πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα πηγαίνοντας μαζί στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του NBA των Miami Heat εναντίον των Atlanta Hawks.

O 46χρονος σταρ μοιράστηκε στο Instagram του ένα βίντεο που δείχνει την Harper να παρακολουθεί τον αγώνα και να ζητωκραυγάζει για τον αγαπημένο της παίκτη, δείχνοντας πόσο πολύ μοιάζει με τον μπαμπά της αφού μοιράζονται και οι δύο το ίδιο πάθος για τα σπορ.

Στο βίντεο, η 10χρονη Harper κοιτάζει με προσοχή τον αγαπημένο της παίκτη, Jimmy Butler, λέγοντας κάποια στιγμή "πάμε Butler" ενώ όταν εκείνος έβαλε καλάθι χαμογέλασε και φώναξε δυνατά από τη χαρά της. "Τι μπορώ να πω" είπε o διάσημος πατέρας της "η Harper Seven είναι fan του Jimmy Butler και των Miami Heat".

Η οικογένεια Beckham φαίνεται ότι μετά τον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz στη Florida, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Αμερική με την Victoria Beckham να γιορτάζει εκεί και τα 48α γενέθλιά της που φέτος έπεσαν μαζί με το Πάσχα των Καθολικών.

ΠΗΓΗ:madamefigaro

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Columbia και Yale δίπλα στους Παλαιστίνιους

    Η Τάνια Μποζανίνου, αρχισυντάκτρια στο Βήμα και ειδική επί των διεθνών θεμάτων, εξηγεί γιατί διαδηλώνουν οι φοιτητές στα αμερικανικά πανεπιστήμια και πώς σχετίζονται με όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C