Hailey Bieber: Μέσα σε 12 λεπτά μίλησε για το εγκεφαλικό και την επέμβαση καρδιάς που έκανε

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 8:07 μ.μ.

Η Hailey περιέγραψε τα λεπτά που έπαθε το εγκεφαλικό, τον τρόμο που βίωσε και το πώς ένα μη διαγνωσμένο πρόβλημα καρδιάς την οδήγησε στο χειρουργείο. 

Δύο περίπου μήνες μετά το εγκεφαλικό και τη νοσηλεία της, η 25χρονη Hailey Bieber δημιούργησε ένα βίντεο 12 λεπτών στο οποίο μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έπαθε εγκεφαλικό, τις εξετάσεις, το στρες που πέρασε και το χειρουργείο τελικά που έκανε στην καρδιά της για να μην της ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Η «τέλεια καταιγίδα» που προκάλεσε το εγκεφαλικό

Μιλώντας στην κάμερα για την πιο τροματική εμπειρία στη ζωή της, το μοντέλο εξήγησε στους θαυμαστές της όσα συνέβησαν, τον φόβο που βίωσε αλλά και το τι πρέπει να προσέχουν και οι ίδιοι στην υγεία τους.

Η Hailey αποκάλυψε πως έτρωγε κανονικά πρωινό με τον Justin, όταν άρχισε να βιώνει έναν πόνο στο χέρι που έφτανε μέχρι τις άκρες των δαχτύλων. Μέσα σε λίγα λεπτά η 25χρονη δεν μπορούσε να μιλήσει, να αντιληφθεί πού βρίσκεται και δεν μπορούσε να αρθρώσει πια ούτε λέξη. Ευτυχώς για εκείνη, ο Bieber κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης, υπήρχε γιατρός κοντά και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Η Bieber εξήγησε πως ενώ στο μυαλό της μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις που της έκαναν, η ίδια δεν μπορούσε να βγάλει ούτε μια κραυγή. Όταν η ομιλία άρχισε να επανέρχεται, το μοντέλο συνέχισε να βιώνει άγχος και πανικό.

«Ήταν λες και η γλώσσα με το στόμα μου δεν μπορούσαν να βρουν τις λέξεις για να απαντήσω, ήταν τρομακτικό. Ήμουν πολύ φοβισμένη».

Η διάγνωση και η επέμβαση στην καρδιά

Φτάνοντας στο νοσοκομείο, η Hailey ήταν σε καλύτερη κατάσταση αλλά οι γιατροί έπρεπε να εντοπίσουν πώς προέκυψε ο θρόμβος στον εγκέφαλο, ο οποίος τυπικά θα έπρεπε να έχει απορροφηθεί στους πνεύμονες και να μην φτάσει ποτέ στο κεφάλι του μοντέλου. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο θρόμβος ήταν αποτέλεσμα μιας τέλειας καταιγίδας, αντισυλληπτικών που ξεκίνησε να παίρνει χωρίς να ενημερώσει τον γιατρό της, του covid19 που πέρασε και μιας πρόσφατης πτήσης με αεροπλάνο.

Τελικά οι γιατροί βρήκαν πως η Hailey υποφέρει από PFO, Ανοικτό Ωοειδές Τρήμα (Patent Foramen Ovale- PFO), που ουσιαστικά πρόκειται για μια τρύπα στην καρδιά, ένα απομεινάρι της εμβρυικής κυκλοφορίας, στο μεσοκολπικό διάφραγμα (το τοίχωμα που χωρίζει τους δύο κόλπους της καρδιάς). Αυτό υπάρχει σε όλα τα έμβρυα για να μπορεί να μεταφέρεται το οξυγονωμένο αίμα από τη μητέρα στο σώμα του εμβρύου και ενώ πρέπει να κλείσει μετά τη γέννηση, δυστυχώς παραμένει ανοιχτό για το υπόλοιπο της ζωής τους, στο 25% περίπου των ανθρώπων. Οι γιατροί προχώρησαν σε επέμβαση, έκλεισαν την τρύπα αυτή η οποία στην Bieber ήταν πολύ μεγάλη.

«Νιώθω καλά που όλα πήγαν καλά και που βρήκαμε τι φταίει και το φτιάξαμε και μπορώ να ξεπεράσω αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να προχωρήσω στη ζωή μου», τόνισε η Hailey η οποία όμως εξήγησε πως νιώθει καλά που δεν έχει πια αυτό το τεράστιο στρες που βίωσε ανάμεσα στη διάγνωση και μέχρι να γίνει το χειρουργείο. Η Bieber έκανε και χιούμορ τονίζοντας πως όταν έφτασε στα επείγοντα οι γιατροί μιλούσαν για επείγουσα κατάσταση σε 30χρονη κοπέλα, με την ίδια να τονίζει πως είναι μόνο 25 ετών εξηγώντας έτσι πως δεν θα δεχόταν να την μεγαλώσουν κατά πέντε χρόνια χωρίς λόγο..

ΠΗΓΗ:queen

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Τι μου τη χάρισες αυτή τη μονταζιέρα (Επεισόδιο 21ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C