Hailey Bieber: Απαντά στις φήμες ότι έκλαψε όταν το πλήθος φώναζε το όνομα της Selena Gomez στο Met Gala 2021

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 9:13 μ.μ.

«Ήταν ασεβές απέναντι σε εμένα και στη σχέση μου».

Η Hailey Bieber απάντησε στις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποστήριζαν ότι έκλαψε κατά τη διάρκεια του Met Gala το 2021, όταν το συγκεντρωμένο πλήθος φώναζε το όνομα της Selena Gomez.

Τη στιγμή που η Hailey εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της Justin Bieber στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2021, το πλήθος άρχισε να φωνάζει «Selena, Selena», σύμφωνα με τα βίντεο που ήρθαν στην επιφάνεια.

Σε ένα άλλο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο Justin Bieber φάνηκε να λέει στη σύζυγό του «μην κλαις», πριν η Hailey φορέσει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Ωστόσο, η Hailey Bieber υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Το 25χρονο μοντέλο ρωτήθηκε για το περιστατικό στο Met Gala του 2021 κατά τη διάρκεια της αποκαλυπτικής συζήτησής της με την Alex Cooper στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Call Her Daddy».

«Ναι, άκουγα τους πάντες να ουρλιάζουν. Και, και πάλι, νομίζω ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο κομμάτι του εαυτού σου που αισθάνεται ένα μούδιασμα. Ήμουν πραγματικά έκπληκτη», παραδέχτηκε.

«Μπορούσα κατά κάποιο τρόπο να το ακούσω, αλλά δεν ήξερα αν συνέβαινε στ’ αλήθεια αυτό, μέχρι που είδα το βίντεο μετά». συνέχισε.

«Αυτό που όλοι έλεγαν “προσπαθεί να της πει να μην κλάψει”, δεν ήταν αλήθεια. Δεν με έκαναν να κλάψω. Αν και, είναι κάτι πολύ ασεβές προς οποιονδήποτε», τόνισε.

Η Hailey Bieber εξήγησε ότι εκείνη τη στιγμή «ένιωσε σαν να είχε κάτι στο μάτι της».

Επίσης τόνισε ότι μαύρα γυαλιά ηλίου ήταν απλώς «μέρος της εμφάνισής της» και ότι θα τα φορούσε «έτσι κι αλλιώς» για κάποιες από τις φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2021.

«Ναι, άκουσα τον κόσμο να φωνάζει. Δεν με έκαναν να κλάψω», επανέλαβε.

«Ήταν ασεβές. Απέναντι σε εμένα, στη σχέση μου. Αυτό ήταν απλά. Τελεία και παύλα. Τέλος», πρόσθεσε και σημείωσε ότι έχει «υπομείνει πολλή ασέβεια» και εξακολουθεί να το κάνει «μέχρι και σήμερα» που υπήρχε ένα κομμάτι της που δεν ενοχλήθηκε από το περιστατικό.

Σε άλλο σημείο της πολυσυζητημένης συνέντευξης, η Hailey αποκάλυψε την αλήθεια για τις φήμες ότι «έκλεψε» τον Justin Bieber από τη Selena Gomez.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Θα είναι για το Ισραήλ ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει ποτέ;

    Ο Σωτήρης Ρούσσους εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η κατάσταση τώρα στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C