H... τρομακτική νέα όψη της Madonna σε βίντεο στο Tik Tok και η ανησυχία των θαυμαστών της

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 - 5:46 μ.μ.

H Madonna ανέκαθεν προκαλούσε με οποιονδήποτε τρόπο όμως ένα νέο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok πραγματικά ανησύχησε τους θαυμαστές της. 

Πρόκειται για ένα βίντεο μόλις 13 δευτερολέπτων στο οποίο όμως η βασίλισσα της ποπ επιλέγει να εμφανιστεί κάνοντας πλάνα πολύ κοντά στο πρόσωπό της. Το αποτέλεσμα είναι αυτό στα κοντινά πλάνα να φαίνεται πραγματικά παραμορφωμένο με πολύ πρησμένα ζυγωματικά και χείλια.

Η όψη της είναι πραγματικά πολύ διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει, αν και είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια η Madonna αρέσκεται σε συνεχείς παρεμβάσεις στο πρόσωπό της προκειμένου να δείχνει πιο νέα, πιο φρέσκια, πιο όμορφη. Μόνο που το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο.

«Τι έχει κάνει στον εαυτό της;», «Τι είναι αυτή; Ζητήστε βοήθεια!», και «Τέλεια! Πώς να κλείσω τα μάτια μου και να κοιμηθώ τώρα;». Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που υπάρχουν κάτω από το εν λόγω βίντεο όπου πραγματικά η όψη της Madonna μοιάζει... τρομακτική.

@

♬ -

Βέβαια, δεν χρειαζόταν αυτό το βίντεο για να αναρωτηθεί κανείς ότι κάτι συμβαίνει με την 63χρονη τραγουδίστρια η οποία τελευταία όλο και πιο συχνά ανεβάζει βίντεο που προκαλούν.

Προκλητική και εκκεντρική σε όλη της την καριέρα, η Madonna αρέσκεται πάντα στο να εκπλήσσει, θετικά ή αρνητικά όσους την ακολουθούν και παρακολουθούν την... τεράστια καριέρα της.

ΠΗΓΗ:gossiptv

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • ΙΩΑΝΝΑ, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

    Πώς θα μπει φρένο στην σχολική βία;

    Σωματική, ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση με πρωταγωνιστές παιδιά. Συμμορίες και διαδικτυακό bullying μέσα στις αυλές των σχολείων. Συμμαθητές-θεατές που καταγράφουν στα κινητά τους τις «μάχες», λες και βλέπουν απλά σκηνές από ένα έργο που έχουν ξαναδεί

Weather&go!

  • Fri

    24°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    25°C